Muscle øvelser for TMJ

October 28

Det finnes to hovedtyper av smerte som følge av kjeveledd lidelse (TMJ), som begge kan lindres med ulike øvelser. Én er forårsaket av stivhet og tetthet i siden av kjeven som er ubrukt, mens den andre er forårsaket av en feilaktig åpning av munnen som er et resultat av en side av kjeven som brukes for mye.

Smerter fra Stivhet

Strekke musklene på siden av kjeven som er blitt tett kan bidra til å løsne området og redusere smerte. Denne øvelsen gjøres ved sakte å åpne munnen så bredt som komfortabelt mulig og deretter lukke munnen sakte. Det neste trinnet er å åpne munningen langsomt fiske bunnen av munnen til høyre og lukker forsiktig til normal stilling. Så dette trinnet gjentas, men vinklet mot venstre. Disse tøyningsøvelser bør gjentas inntil kjevemusklene føler løsere. De strekninger kan også utvides med bruk av hånden for å strekke litt lenger, så lenge det ikke er smertefullt.

Smerter fra Shifting

TMJ forårsaker ofte kjeven for å skifte til den siden som er mye, noe som kan være smertefullt. En øvelse å omstille kjeven kan bidra til å administrere smerte. Denne øvelsen må gjøres foran et speil for å sikre riktig justering. Først åpner og lukker munnen et par ganger for å se hvor mye din kjeve flytter til den ene siden så bevisst skifte kjeven til en normal stilling, ved hjelp av en liten trykk fra hånden hvis nødvendig. Åpne og lukke munnen slik at det blir stilt opp rett ti ganger. Gjenta settet to ganger til. Hvis det er vanskelig å se skikkelig skift, kan du sette et merke eller klistremerke i sentrum av haken og en annen i midten av overleppen.

beste resultater

Øvelser skal være fullført fire til seks dager hver uke og redusert hvis du opplever noen smerter. Føler strekningen er god, men føler noen skarpe smerter eller smerter som oppstår under trening og forblir i flere timer etterpå er tegn til å stoppe eller redusere trening.

For å få de beste resultatene fra disse to øvelsene, over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner kan tas og en varm komprimere kan bli satt på kjevemusklene før og under trening. Det er også viktig å føle seg avslappet før, under og etter trening fordi stress kan ofte gjøre TMJ smerte verre.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com