Hva gjør baby se ut i livmoren på 17 uker gravid?

May 25
Hva gjør baby se ut i livmoren på 17 uker gravid?

På 17 uker, er en graviditet i sitt andre trimester; de fleste fosterets organer og strukturer er til stede og fosteret ser veldig mye ut som en miniatyr baby. Men det er fortsatt nok av vekst og raffinement til å skje før et foster er klar til å bli født. På dette stadiet av svangerskapet, kan et foster ennå ikke overleve utenfor livmoren.

Historie

Når fosteret første implantater i livmor rundt tredje uke av svangerskapet, det ligner en ball av celler. Men innen den ballen er tre lag som vil vokse inn i ulike deler av fosteret: ektoderm, eller utenfor laget; mesoderm eller middels lag og endoderm, eller utenfor laget. Alt det genetiske materialet for å skape fosteret på 17 uker allerede er til stede.

Vekst

Fosteret 17 uker tiltak rundt 9 inches lang, til 5 inches fra kronen rumpe og veier ca 5 unser. Selv om dette ikke kan virke som mye, er det langt fra embryo som var på størrelse med en knivskarp bare 13 uker før.

ekstern Utseende

På mange måter ser det 17 ukers foster helt komplett. Armer, ben, fingre og tær blir utviklet. Øynene har utviklet seg til det punkt hvor netthinnen er følsom for lys. Men øyelokkene er fortsatt forseglet og vil være til rundt 22. uke. Huden er meget tynn, og blodkar er synlig under overflaten; håret mønstre har dannet. Fosteret kan grimase, rynke og myse. Han beveger seg fritt og ofte, selv om bevegelsene fortsatt ikke kan føles. Ørene bevege seg bort fra hodet og begynner å høre. Kjønn på fosteret kan skilles.

intern Utvikling

Ved 17 uker, er fosterets hjerte dannet og pumper opp til 25 liter blod i døgnet siden uke 16, den amerikanske Graviditet Association stater. Mekonium, den første krakk, har begynt å dannes i tarmen. Fett begynner å hope seg opp under huden i løpet av 17 uken. Suger og svelger ferdigheter settes på prøve resirkulering fostervann. Ben er i ferd med å dannes i stedet av brusk.

Signifiance

Selv om de viktigste organene er på plass og fosteret vises utviklet, er hun ennå ikke levedyktig utenfor livmoren. Lungene er ennå ikke i stand til å utveksle gasser, men bronkiolene, de små luftveiene, utvikler seg som lungene går inn i canalicular scenen under det 17. uke, Brown University stater.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com