Matvarer som inneholder vitamin B

May 26

Vitamin B i matvarer hjelper deg å opprettholde god helse. Mange matvarer som inneholder vitamin B er lett å inkludere i ditt daglige kosthold. Vitamin B-mangel kan føre til noen alvorlige helseproblemer.

Betydning

Det flere typer vitamin B. Det er B1, B6, B12. De er også kalt niacin, folsyre, biotin og pantotensyre. Alle disse vitaminer er viktig for å skape energi for kroppen. Disse vitaminene lage røde blodlegemer i kroppen som bærer oxgen hele kroppen din.

Funksjon

Matvarer som er rike på vitamin B er hele korn brød, fisk, kjøtt og fjærfe, egg, melkeprodukter som yoghurt, grønne grønnsaker og bønner. Vitamin B 12 reduserer sjansene for å få et hjerteinfarkt, kreft og andre sykdommer. Kokt biff leveren, økologisk ost, kokt økologisk kalkun og kylling er gode kilder til dette vitaminet.

typer

Vitamin B 6 er viktig i forming serotonin som holder nervesystemet kjører riktig. Dette vitamin reduserer effekten av steroidhormoner som østrogen og progesteron som forårsaker bryst og nedbrutt kreft. Matvarer som inneholder dette viktige vitaminer er bakte poteter, banan, laks, spinat, grønne grønnsaker og brun ris.

Egenskaper

Mangel på B-vitaminer er forårsaket av stress, bearbeidet mat, og medikamenter som bryter ned kroppen av alle vitaminer. En rekke symptomer oppstår, som tretthet, prikking i hender og psykiske problemer.

fordeler

Å spise mer mat med vitamin B vil dra kroppen din. Å spise mat med B-vitaminer vil aldri føre til toksisitet på grunn av for mye vitaminer. Mat leverer vitaminer, men i moderate mengder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com