Pine Phytosterols for autoimmune sykdommer

June 28

Fytosteroler er i hovedsak steroler som er avledet fra planter. Disse er forbindelser som er meget effektive i å modulere immunsystemet. Fytosteroler har vært kjent for å være i stand til å behandle symptomer forårsaket av mange forskjellige autoimmune sykdommer. Fytosterolene øke aktiviteten av enkelte celler i kroppen og også bidra til å hemme aktiviteten til spesifikke celler i immunsystemet, for derved å behandle autoimmune sykdommer uten å svekke den samlede immunitet i kroppen.

Pine Phytosterols for Ulcerøs kolitt

Mens det ikke har vært vesentlige studier knytter handlingen av steroler og olins med ulcerøs kolitt, har laboratorietester antydet at disse kjemikaliene kan bidra til å kontrollere skader på slimhinnen av immunsystemet. Fytosteroler en tendens til å redusere tempoet i betennelse ved å redusere utslipp av inflammatoriske faktorer. De kan også regulere de nyttige T-cellene for å øke balansen av immunrespons i kroppen. Videre kan fytosteroler hjelpe spark i restitusjons mekanismer også.

Pine Phytosterols for Hypertyreose

Når immunsystemet begynner å angripe skjoldbruskkjertelen, kan det være mange alvorlige virkninger på veksten av kroppen. Furu fytosteroler en tendens til å redusere det spesifikke immunfaktor, også kjent som interleukin 6, som er primært ansvarlig for utløsing av av autoimmune reaksjonen. Skjoldbruskkjertelen er lov til å fortsette til normal når autoimmune responser utløst av.

Pine Phytosterols for Lupus

Lupus er en tilstand som stammer fra overproduksjon av auto-antistoffer. Disse auto antistoffene, når den slippes inn i kroppen, forårsake betydelig skade på legemet ved å ødelegge friske organer. Furu fytosteroler spesifikt rettet mot T-cellene som har en tendens til å hemme dannelsen av antistoffer. Fettet av anlegget balanserer også syntesen av kroppens immun faktor slik at viruset, som utløser frigjøring av auto-antistoffer, kan bli ødelagt og fjernet fra kroppen.

Pine Phytosterols for cøliaki

Cøliaki er en autoimmun lidelse som skader tynntarmen, forårsaker dårlig opptak av næringsstoffer. Fytosteroler har evnen til å hemme produksjonen av spesifikke immunceller, samtidig som andre immunceller for å fortsette sin normale funksjon. På denne måte, og de auto antistoffer, som angriper intestinal vegger og forårsake skade og inflammasjon til organet, kan kontrolleres. I mellomtiden forblir legemet immun mot ytterligere angrep fra bakterier og virus, fordi fytosteroler tillate immunfaktor for å fortsette å fungere.

betraktninger

Det er mange planter og frukter som fytosteroler kan utvinnes, men furutrær har flere mengder fett og fytosteroler enn de fleste andre planter som disse kjemikaliene er utvunnet. Imidlertid ekstraksjons- prosesser må være optimal for fytosteroler for å være effektiv mot autoimmune lidelser. Hvis produsert og administrert riktig, kan phytosterols også hjelpe i å reparere eventuelle skader som er forårsaket på grunn av autoimmune sykdommer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com