Hvordan Heal Your Body med krystaller

August 26

Krystaller består av mineraler, som er våre organer. Det er derfor en naturlig affinitet mellom krystaller og mennesker. Selv om de ser ut som enkle steiner, krystaller er alt annet enn. Snarere er de fylt med vibrerende energi, energi som vi kan utnytte til å helbrede kroppen vår. Mange mirakuløse helbredelser har blitt rapportert ved bruk av krystaller. Med litt trening, du også kan lære å helbrede kroppen din med krystaller. Her er hvordan du kan gjøre det.

Bruksanvisning

Hvordan Heal Your Body med krystaller

1 Gå til et rolig sted, alene, der du ikke vil bli forstyrret i minst 10 minutter. Stå i midten av gulvet.

2 Plukk opp en stor hvit kvartskrystall.

3 Slipp armene ned til sidene, holder krystall i høyre hånd

4 Lukk øynene.

5 Tenk deg et hvitt lys som kommer opp fra gulvet .. Tenk det reiser gjennom føttene, opp gjennom bena, opp til magen og gjennom brystet. Tenk deg det reiser nedover armene og hendene ut. Forestill deg lys reise ut av din høyre hånd og gjennom krystallen. Tenk deg krystall glødende med lys. "Feel" det blir varmt.

6 Touch: Når du føler at krystallen blir nesten for varmt å holde, ta på den til den delen av kroppen som trenger helbredelse. Kjenn varmen trengende huden din. Tenk deg det krystall healing kroppen din.

7 Ta krystallen opp til ansiktet ditt, holder det om en tomme vekk fra øynene dine. Sakte flytte den ned kroppen, over halsen og deretter over ditt hjerte og solar plexus, magen og deretter bekkenet. Denne bevegelsen vil helt rense chakraene dine fra enhver negativ energi.

8 Gjenta denne krystall healing ritual en gang i uken for perfekt helse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com