Hvordan du kan skreddersy en button-down skjorte med for store armer

August 26
Hvordan du kan skreddersy en button-down skjorte med for store armer

Å kunne re-size knappe ned skjorteermer kan bety å spare hundrevis av dollar i året på garderoben din. Ikke bare vil du være i stand til å berge gamle skjorter som nå er dårlig tilpasset, men bruktbutikk og handelen bin funn kan bli forvandlet til å se ut som om de var laget bare for deg. Med noen tråd, pins, skredderkritt, en symaskin og litt tålmodighet, vil du snart kunne ta i ermene med letthet.

Hva du trenger

Hvordan du kan skreddersy en button-down skjorte med for store armer

Du trenger en symaskin, saks, skredderkritt (eller noe for å markere stoff), tråd og pinner. Hvis du er nybegynner, kan det være lurt å få en venn til å hjelpe deg med med pinning, så det kan være vanskelig å feste stoffet selv. Alternativt kan du bruke en skjorte som har armer som allerede passer som en guide til hva du trenger å justere.

Pining den Shirt

Sett skjorte på og bestemme hvor tett du ønsker ermene. Starter fra underarm, begynner å feste den ønskede bredden på ermet, og endte på mansjetten. Du kan ha en venn gjøre dette hvis du foretrekker det. Hvis du bruker din egen skjorte som en guide, legge den på toppen av skjorten du planlegger å justere. Pin skjorteermer langs kanten, matchende ermet bredden av skjorten som passer.

Merking skjorte

Fjern skjorte og nøye slå den innsiden ut. Merk av plasseringen av pinnene med skredderkritt av en kontrastfarge som er lett å se. Fjern pinnene og koble prikkene du har laget med kritt. Dette vil markere den nye arm søm. Det beste er å sørge for at den nye sømmen forbinder med den buede sømmen der armen hullet sømmen treffer sidesømmen. Dette vil gi en mer flytende overflate, og er den enkleste metoden - spesielt for nybegynnere.

Sy skjorte

Mens skjorta er innsiden ut, ved hjelp av en tråd farge som koordinerer med skjorte sy en rettsøm langs sømmen du har tegnet med kritt. For å hindre at stoffet rakner, gjør en sikksakksøm mot ytterkanten av skjorten, 5/8 tomme fra rettsøm du nettopp har sydd.

trimming

Hvordan du kan skreddersy en button-down skjorte med for store armer

Trim overflødig stoff rundt sikksakksøm, så det er ingen stygge stoff bulk. Gjenta prosessen på den andre armen, eller rett og slett kaste armen over og spore den nye hylsen på større ermet. Sy sømmen 5/8 tommer mindre enn den linjen du spores. Gjenta sikksakk Stich på denne siden av ermet, og igjen, klippe bort overflødig stoff. Snu skjorte innsiden ut, og den er klar til bruk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com