Psyllium Husk Med Acidophilus

September 25
Psyllium Husk Med Acidophilus

Mens den mest effektive behandlingen for forstoppelse er å spise en høy-fiber diett, bruker psyllium husk med acidophilus kan bidra til å gi lindring. Psyllium husk er mest løselig fiber, som absorberer vann under fordøyelsen, mykgjørende og legge bulk til avføring. Acidophilus er ofte brukt til å fremme fordøyelsen helse og kan kjøpes i kombinasjon med psyllium husk. Snakk med legen din før du bruker noen supplement til behandling av en medisinsk tilstand.

Psyllium Husk

Psyllium husk er laget av en urte plante som produserer små frø som inneholder mye fiber. Skrelle fra psyllium frø fjernes og bakken og selges som et kosttilskudd for å øke løselig fiber inntaket. Psyllium husk brukes også for å bidra til lavere kolesterol og forebygge hjertesykdom, ifølge University of Maryland Medical Center. Ved bruk av psyllium husk, må du drikke rikelig væske for å hindre choking eller forstoppelse. Fordi supplement absorberer vann i fordøyelsessystemet, kan det føre til dehydrering hvis du ikke drikker nok væske.

acidophilus

Acidophilus er en av de mest populære probiotiske kosttilskudd som selges for å fremme fordøyelsen helse. Probiotika er gunstige mikroorganismer som finnes naturlig i din tynntarmen. Vennlige bakterier bidra til å opprettholde en balanse mellom gode og skadelige bakterier som forårsaker sykdom, ifølge MayoClinic.com. Acidophilus kan hjelpe behandle diaré, forebygge vaginal gjær infeksjoner, behandle irritabel tarm syndrom, hindre alvorlighetsgraden av forkjølelse og forebygge eksem hos barn, selv om vitenskapelige bevis mangler.

diaré Behandling

Den mest sannsynlige årsaken til at to kosttilskudd vil bli solgt i kombinasjon er å behandle diaré. Mens psyllium husk vanligvis brukes til å behandle forstoppelse, er det også brukt for å lindre diaré. Psyllium husk danner en gel-lignende stoff under fordøyelsen, som kan legge bulk og føre til at avfall til congeal. Acidophilus ble tilsatt til psylliumskall for å tilveiebringe den gastrointestinale kanal med en strøm av probiotika. Acidophilus er det mest effektive for behandling av diaré som er resultatet av antibiotika bruk.

Advarsel

Begge kosttilskudd kan forårsake lignende bivirkninger og allergiske reaksjoner. Vanlige bivirkninger av å ta psyllium husk og acidophilus inkluderer urolig mage, oppblåsthet, gass, diaré, magesmerter og kramper. Hvis du er allergisk mot ett eller flere av ingrediensene i tillegg kan du utvikle tett nese, utslett, kortpustethet, tungpustethet, hoste, magesmerter og hevelse i ansiktet. Allergisymptomer bør rapporteres til legen din umiddelbart for å unngå ytterligere komplikasjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com