De beste Leddgikt hansker

February 6

De beste Leddgikt hansker


Leddgikt er en tilstand som forårsaker manglende fleksibilitet og verking i mange ledd, inkludert de av fingre og hender. Leddgikt hansker er kjent for å lindre den smerten og også hjelpe med blodsirkulasjonen, noe som kan redusere leddgikt. Hvilke leddgikt hansker er best avhenger av mengden komprimering ønsket, stoffet er egnet for hudtype og funksjon - enten finger eller full-fingerhansker møte den enkeltes behov.

Fit og Kompresjon

De beste leddgikt hanskene passer godt. Det er viktig at de ligger tett for å gi komprimering du trenger for smertelindring. Mild kompresjon reduserer stivhet og hevelse i hendene, og varmer dem ved å øke blodsirkulasjonen.

Tettsittende hansker stimulere de små kapillærer og vener i hendene og fingrene, strekke dem. Dette tillater oksygenrikt blod og næringsstoffer for å nå de rammede områdene, noe som bidrar til å lindre smerte.

Unngå one-size-fits-all hansker. De må ikke være for stor og romslig, eller de vil ikke gi komprimering. Siden leddgikt hansker ikke er slitt for korte perioder av gangen som vanlige hansker, men ofte for hele dager, er det også viktig at de ikke er for stramt, slik som å forårsake ubehag over tid.

Stoff

Fabric valg er viktig i å finne de beste leddgikt hansker. De bør være laget av et pustende materiale. Hvis ikke, kan de gjøre hendene varme. Selv om noen varme hjelper med smerte, kan hansker ikke er laget av et pustende stoff blir svett og ubehagelig.

Thermoskin hansker beholde mye av kroppens egen varme for å lindre smerte samtidig gir huden å puste. Disse hanskene kan brukes i lange perioder uten ubehag.

Velg hansker som er silkeaktig og myk. Noen hansker er laget av en blanding av premium kvalitet bomull og bio-keramisk fiber som bidrar til å unngå hudirritasjon ved langvarig bruk eller overoppheting. Andre stoffer blande syntetiske og naturlige elementer som tiltrekker infrarøde stråler og fokuserer dem på leddene for å gi varme.

Funksjon

Non-kompresjons leddgikt hansker er tilgjengelige. Disse fremme full bruk av fingrene og tommelen. Men de tilbyr ikke fordelene ved komprimering.

For mer bruk av fingrene kombinert med fordelene av komprimering, velge fingerløse hansker. Disse vil gjøre deg i stand til å lettere grep og holde ting under daglige aktiviteter.

Men hvis du ønsker å bruke leddgikt hansker i løpet av natten, full-fingerhansker er best. En løsere generell tilpasning forhindrer hudirritasjoner og gir komfort i løpet av natten.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com