Hvordan Heal en herniated plate

November 3

Ryggvirvlene som danner ryggraden blir dempet av private disker består av et mykt, absorberende materiale. Når fungerer som den skal, disse diskene fungere som "støtdempere" eller polstring for ryggraden. Men når de blir skadet, kan disse diskene forårsake ødeleggende smerte og muskelsvakhet.

Bruksanvisning

Hvordan Heal en herniated disk

1 Den fremste skritt i behandling av en herniated disk er å konsultere med en lege. Om lag 10 prosent av pasienter som lider en herniated disk til slutt nødt til å gjennomgå korrigerende kirurgi. Videre er meget lignende symptomer til stede hos pasienter med cauda equina syndrom, noe som er svært alvorlig, om enn sjelden. Legen din vil gi deg råd om riktig skritt å ta, for eksempel de riktige øvelser og hvor lenge du må sengeleie.

2 Hvile er den viktigste delen av behandlingen av en herniated disk. Movement legger mer press og friksjon på diskene, og kan føre til disken for å bli skadet ytterligere. Bevegelse er også ekstremt smertefullt mens disken er brokk, så det bør unngås.

3 Mens disken er herniated, er forsvarlig legemiddelhåndtering avgjørende for din komfort. En moderat smertereduserende og anti-inflammatorisk narkotika, for eksempel høy styrke ibuprofen, kan arbeide for å redusere hevelse i ryggen og bidra til å lindre smerte. Ved den første legens konsultasjon, kan du få foreskrevet en mer potent medikament, slik som kodein eller vicodin. Det er viktig å ta disse stoffene i henhold til legens ordre, som de har potensial for respiratoriske eller hjerte bivirkninger og kan også være svært vanedannende.

4 Når disken er gjenopprettet, kan back-building øvelser bidra til å gjenopprette tapte tilbake styrke og hjelp i å forebygge disker fra å bli herniated igjen. Legen din vil anbefale visse øvelser og fortelle deg hvor lenge du skal gjøre øvelsene, og hvor mange reps du skal gjennomføre. Det er viktig, igjen, at du følger legens ordre. Trene for tidlig eller for mye kan potensielt forverre skaden.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com