Honey & amp; Cinnamon Tea Helse Fordeler

October 15
Honey & amp; Cinnamon Tea Helse Fordeler

Legge honning til kanel te kan øke sin helsemessige fordeler. Både hjelp med fordøyelsen og lindre symptomene på forkjølelse. Imidlertid er flere studier for å bestemme effekten av kanel og honning for disse forholdene. Sjekk med legen din før du begynner å forbruke noen nye te eller honning, og la din lege om du opplever noen bivirkninger.

Fordøyelse

Kanel te kan nytte for din mage-tarmkanalen. Det kan hjelpe kontroll oppblåsthet og diaré, samt stimulere appetitten. Drikker kanel te kan også hjelpe lindre tegn og symptomer på fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast. Honning kan hjelpe med fordøyelsesproblemer, også. Mange gamle folk, inkludert egyptere, kinesisk og grekerne brukte honning til å behandle en rekke gastrointestinale problemer, og legger den til kanel te kan forsterke disse fordelene.

Forkjølelse

Varm te av enhver type kan berolige en sår hals, men kanel te kan nytte for din kaldt symptomer enda mer. Egenskapene til kanel kan gjøre det et godt middel for forkjølelse ved å bidra til å lindre slike symptomer som lunger og hodepine, samt sår hals. Videre legger honning til kanel te kan hjelpe undertrykke hoste og i sin tur hjelpe deg å ha en bedre natts søvn. Honning har også mange antibakterielle egenskaper som kan hjelpe deg å overvinne sykdommen.

Dosering

For å gjøre det te, bratte 0,5 til 3 ts kanel bark i en kopp vann. Tillate at dette skal bratt i fem minutter før du tar ut bark, og deretter tilsett 2 ts honning, blande godt. Drikk denne teen en gang om dagen, helst ved sengetid hvis du prøver å undertrykke hoste. Imidlertid, ikke gi honning til barn under en alder av 1 år, på grunn av faren for botulisme.

betraktninger

Du kan ha en allergisk reaksjon på både kanel og honning, og hvis du gjør det, kontakt lege med en gang. Vær også oppmerksom på at kanel kan senke blodsukkernivået, så du bør sjekke med legen din før du bruker det hvis du har diabetes eller blødningsforstyrrelser. Honning er vanligvis godt tolerert av de fleste, men spør legen din før du spiser det hvis du er gravid eller ammer. Fordi kanel og honning kan samhandle med visse medisiner, ikke spiser dem uten først å diskutere med legen din.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com