Chalazion og øyenvippe Loss

June 28
Chalazion og øyenvippe Loss

Oversikt

Chalazion er betegnelsen på en klump eller hevet område, på øyelokket, som oppstår på grunn av en blokkert meibomian, eller øyelokk kjertel. En hordeolum, eller stye, er navnet gitt under den innledende eller akutte fasen av potensielt infisert kjertel, mens en chalazion er rest kronisk kul eller klump som følger.

Behandling

Oppsøk lege fra en øyelege hvis du opplever øye problemer. Hjemme, er det viktigste du kan gjøre forsøk på å uttrykke den blokkerte kjertel. Lukk øynene og massasje en varm vaskeklut over blokkerte kjertel. Over-the-counter produkter vanligvis ikke nødvendig, men det er viktig å rense området av kjertel åpninger på øyelokket margin. Når den brukes sammen med den varme vaskeklut massasje, over-the-counter øyelokk rensing skum og pads laget av selskaper som Ocusoft og Theratears kan hjelpe deg å opprettholde din øyelokk hygiene diett.

Øyelegen tror kanskje at en infeksjon er til stede under den akutte fasen av din tilstand. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan han foreskrive medisiner for å behandle din tilstand.

Hvis en chalazion er igjen etter den akutte fase, deretter kirurgisk fjerning kan utføres, hvis ønskelig. Hvis problemet er en enkel hordeolum, er det viktig å bruke varme komprimerer under den akutte fasen til tilstrekkelig tappe så mye av blokkeringen som mulig. Dette reduserer risikoen for en chalazion utvikle etterpå.

øyenvippe Loss

Øyenvippe tap er ikke nødvendigvis et vanlig problem med en chalazion, men du bør likevel se en eye lege så snart som et øye problem oppstår fordi tidlig intervensjon vanligvis gir det beste resultatet. Utføre daglig varm vaskeklut massasje av øyelokket marginer vil betydelig redusere sannsynligheten for å utvikle blokkerte kjertler eller vil løse dem raskere hvis de dukker opp. Hvis du har hatt en skikkelig øyelokk hygiene diett, søkt behandling fra en øyelege eller hadde kirurgiske inngrep, og fortsatt lider av øyenvippe tap, da den eneste behandlingen tilgjengelig for vekst av øyevipper er en reseptbelagte medisiner kalt Latisse. Som med alle medisiner, resultater og bivirkninger varierer og bruk av Latisse må overvåkes av en optiker lege. Bivirkninger inkluderer hud mørkere, iris mørkere eller misfarging, og utslett. Uregelmessig øyenvippe vekst og diverse andre okulære problemer kan også oppstå med Latisse. Øyen makeup søknaden kan ofte maskere eller forbedre din øyenvippe tap også.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com