Hvordan få en ny medisinsk vurdering

June 14

En annen mening er alltid en god idé når ditt liv eller livskvalitet står på spill. Medisinske tilstander noen ganger oppstå som din primære omsorg lege ikke kan behandle. Du trenger kanskje en spesialist, som du aldri har møtt, for en annen medisinsk vurdering. Å sette livet ditt i hendene på en fremmed fortjener noen undersøkelser.

Bruksanvisning

En Bestem om du trenger en ekstra medisinsk vurdering. Hvis det innebærer en alvorlig eller livstruende sykdom, eller hvis du ikke svarer på behandling, bør du få en.

2 Ring ditt forsikringsselskap først. Du ønsker å finne ut om de vil betale for en ny mening (mange forsikringsselskaper gjør), og hvis noen begrensninger. De kan gi deg en kort liste over kandidater som aksepterer din sykeforsikring.

3 Ta kontakt med et sykehus eller medisinsk skole du er komfortabel med, og be dem om å henvise deg til en spesialist for en ny medisinsk vurdering.

4 Sjekk med American Medical Association. Organisasjonen har en "DoctorFinder" database (se Ressurser). AMA touts en oversikt over nesten alle lisensierte lege i USA, sammen med en utvidet liste for AMA leger, som inkluderer timer, aksepterte forsikring og utdanningsbakgrunn.

5 Snakk med en betrodd venn eller et familiemedlem som kanskje vet av en spesialist.

6 Kontroller at legens legitimasjon gjennom statens medisinske utvalget når du har bestemt hvem du vil se etter en annen medisinsk vurdering.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com