Arm Sling Instruksjoner

July 19

Arm Sling Instruksjoner


Arm Stroppene er gitt til pasienter med arm eller skulder skader, eller å bære etter operasjonen. Arm stropper å lindre smerte forårsaket i den øvre arm og skulder på grunn av tyngdekraften trekke ned vekten av armen. Et bredt utvalg av armen stropper er på markedet; noen er laget av et enkelt stoff, og noen som har en skumblokk som passer mellom overkroppen og armen for å eliminere rotasjon av skulderen.

Bruksanvisning

1 Løsne borrelås på halsbåndet og borrelås eller metall klipp som brytes rundt midjen. Legg seilet på et flatt underlag på om midje-høyde, noe som gjør at stoffet i slynge er så flat som du kan gjøre det, og stroppene ikke er vridd eller festet til andre deler av seilet.

2 Plasser albuen dypt inn i stoffet lommen på seilet, og etterlot en lik mengde slynge materialet på hver side av armen din for støtte. Brett sidene på seilet opp over skadet arm og hold armen tett inntil kroppen for å holde den på plass.

3 Plasser stroppen over ryggen din og over motsatt skulder. Kontroller at tastaturet på skulderstropp er slått så utfyllingen er mot kroppen og sikre stroppen ikke er vridd. Tuck borre enden av stroppen gjennom metall løkker på stoffet del av seilet og trekk deretter borrelås opp igjen, knytter den til stroppen. Fest borrelås høyt nok på stroppen slik at armen er parallell med gulvet når du slipper stroppen og stå oppreist.

4 Pakk den andre stroppen rundt livet og klippet metallspennen gjennom metallringen. Noen arm stropper har borrelås på denne stroppen også, så hvis du har denne typen, mate borrelås gjennom metallringen og vikle enden av stroppen rundt for å feste den tilbake på remmen, noe som gjør at stroppen sitter tett rundt midje.

Hint

  • Sørg for at håndleddet er støttet i fatle, med mindre annet er fortalt av legen din. Seilet skal holde vekten av hele armen for å holde vekten fra å trekke på overarmen, albue og skulder.
  • Fjern seilet når du dusjer, med mindre legen din sier at du skal holde den på hele tiden.
  • Ikke fortsett å bruke armen slynge hvis det fører til nummenhet eller økt smerte i armen eller skulderen. Ring legen din umiddelbart hvis du opplever noen av disse symptomene.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com