Hvordan bruke kolloidalt havremel å behandle Poison Ivy

March 5

Hvordan bruke kolloidalt havremel å behandle Poison Ivy


Kolloidalt havremel, som er havregryn som er frest inn i et fint pulver, har blitt brukt til å lindre hudirritasjoner og allergier i mer enn et århundre. Når det er oppløst i et kjølig bad, kan kolloidalt havremel gi flere timers lettelse fra kløe og utslett som oppstår etter å ha kommet i kontakt med giftig eføy.

Bruksanvisning

1 Kjør en kjølig bad for å suge deg selv etter å komme i kontakt med giften eføy. Unngå å bruke varmt vann, noe som kan åpne opp huden din porene og gi mer av oljer fra anlegget til å trenge gjennom huden din.

2 Tilsett ca en kopp kolloidalt havremel i badevannet, og la den oppløses fullstendig. Du kan også legge til et par håndfuller av Epsom salter og natron for å øke effektiviteten av kolloidalt havremel ved behandling av Poison Ivy utslett.

3 Sug i kolloidalt havremel bath for 15 til 30 minutter for de beste resultatene, slik at alle berørte områdene er helt nedsenket i vann. Unngå å bruke såpe eller lotion mens du bader, siden disse produktene lett kan tørke ut huden din og gjør giften eføy utslett verre.

4 Bruk en myk, tørr håndkle til å nøye bearbeid bort fuktighet når du er ferdig med badet. Unngå å gni kraftig når du tørke selv med håndkle, siden det kan ytterligere forverre utslettet, og selv spre oljer fra anlegget.

5 Gjenta kolloidalt havremel bath flere ganger i løpet av dagen som nødvendig for å behandle giften eføy utslett. Vanligvis vil du oppleve to til fire timer med lindring fra kløe og ubehag fra hver kolloidalt havremel bath, avhengig av din hudtype og alvorlighetsgraden av giften eføy utslett.

6 Alternativ bruk av Calamine lotion med kolloidalt havremel bad for å behandle en gift eføy utslett. Bruk av Calamine lotion liberalt til utslett vil frakk, berolige og beskytte utslett i mellom kolloidale havremel bad.

7 Se legen din hvis giften eføy utslett ikke har forsvunnet i løpet av 14 dager. Hvis utslettet vedvarer utover denne perioden, er det en sjanse for at du kan ha en infeksjon. Blodforgiftning kan også oppstå hvis blemmer på utslett bli ødelagt.

Hint

  • Du kan også bruke kolloidalt havremel å behandle insektbitt, eksem, psoriasis, stikkende varme, elveblest, vannkopper, altfor tørr og kløende hud og mange andre typer hudirritasjoner.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com