Cherries & amp; insulin Resistance

July 24
Cherries & amp; insulin Resistance

Hvis du lider av insulinresistens, er det viktig å opprettholde et sunt kosthold og regulere karbohydratinntak, inkludert kirsebær. Insulinresistens gjør det vanskelig for kroppen å riktig forbrenne karbohydrater - konvertere dem til sukker slik at de blir levert til cellene og brukes som energi. Hvis kroppen din tåler insulin, kan du ende opp med for mye sukker i blodet og ikke nok i vitale organer.

Blodsukker

Når du spiser et kirsebær, reiser maten saken til magen og venter på fordøyelsen. Gjennom prosessen med fordøyelsen, er karbohydratene i kirsebær brutt ned til sukkermolekyler. Sukkermolekyler passere gjennom slimhinnen i magen for å bli absorbert i blodet. Sukker er kroppens primære energikilde, men sukker kan ikke fylle denne rollen mens den ligger i blodet ditt - det er behov for å bli transportert til cellene.

Insulin

Insulin er et hormon som bidrar til å flytte sukkermolekylene fra blodet til ulike celler i hele kroppen. Etter at du spiser et karbohydrat inneholder mat som kirsebær, blodsukkernivået øke. Når blodsukkernivået er høyt, frigir bukspyttkjertelen insulin. Insulin spiller to viktige roller - det bidrar til å regulere blodsukkernivået, og det bidrar til å sikre at cellene får sukker de trenger for å fungere skikkelig.

insulin Resistance

Hvis du har insulinresistens, ikke kroppen reagere riktig på insulin. Med andre ord, kan insulin ikke utføre sin funksjon i kroppen din. Resultatet er at blodsukkernivået holder seg høy, og cellene kan ikke få drivstoffet de trenger. Når kroppen ikke har muligheten til å svare på eller bruke insulinet den produserer, forsøker den å overkompensere ved å produsere store mengder insulin. Å ha høye nivåer av insulin kan føre til helseproblemer som høyt blodtrykk og høye triglyserider. Til moderat blodsukkernivået til tross for insulinresistens, spise kirsebær og andre karbohydrater i moderate mengder.

Kirsebær og Karbohydrater

Kirsebær, som de fleste frukter, rangerer lavt på glykemisk indeks, et verktøy som måler effekten av mat på blodsukkernivået. Spise kirsebær vil ikke føre til en plutselig økning i blodsukkernivået. Fordi kirsebær er fordøyd sakte, er blodsukkeret oppvokst i en mer gradvis og regulert måte. Og når blodsukkeret er godt forvaltet, er kroppen mer mottakelig for insulin. Du kan nyte 1/2 kopp til 1 kopp kirsebær med måltider.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com