Fordeler med Tumeric

July 9

Gurkemeie er et krydder som vanligvis brukes i asiatisk matlaging. Det er anerkjent for sin gylne farge og varme, syrlig smak. I USA, er gurkemeie solgt som kosttilskudd. Ifølge American Cancer Society, har dyre og laboratoriestudier bestemt at curcumin (en antioksidant som er en aktiv ingrediens i gurkemeie) viser noen kreft egenskaper.

Anti-inflammatorisk

I USA er urte gurkemeie offentlig først og fremst som en anti-inflammatorisk middel. Gurkemeie er tatt av munnen i pulverform eller i kapsler, te eller flytende ekstrakter. Ifølge American Cancer Society, er gurkemeie forfektet av noen som en behandling for revmatisme og som en antiseptisk for desinfisering sår. Noen mener gurkemeie forstyrrer replikering av alvorlige virus som hepatitt og HIV.

Cancer Fighter

Laboratoriestudier utført av ACS har vist at curcumin hindrer flere viktige molekylære korridorer som er forbundet med utvikling, vekst og spredning av kreft. Den ACS sier noen forskere tror gurkemeie kan ha potensial til å fungere særlig bra i thwarting og bremse veksten av kreft i spiserøret, munn, tarmer, mage, bryst og hud.

Menneskelige studier i tidlige stadier

ACS påpeker at menneskelige studier av curcumin i kreft forebygging og behandling er i de tidlige stadier. En studie av 15 pasienter med kolorektal kreft funnet at mens curcumin ikke vanligvis absorberer godt inn i legemet, er det klart å absorbere inn i tykktarmen foring og inn i kreftvev i tykktarmen.

andre sykdommer

The American Cancer Society sier studier er i gang for å se om curcumin kan bidra til å bekjempe andre sykdommer og tilstander som leddgikt, Alzheimers sykdom, magesår og høyt kolesterol.

The National Institute of Healths National Center for gratis og alternativ medisin sier gurkemeie har blitt brukt til å hjelpe fordøyelsen og leverfunksjon og regulerer menstruasjon. Gurkemeie er også gjort til et lim som brukes lokalt for å behandle eksem.

nyretransplantasjoner

Rresearch pågår på om gurkemeie kan lyse utsiktene for nyretransplanterte pasienter. Den ACS sier en liten studie av curcumin og av en annen antioksidant som heter quercetin ble gjort hos voksne nyretransplanterte pasienter. De som forbrukes høye doser av både antioksidanter hadde færre transplantasjon avslag enn de som fikk lavere doser eller ingen i det hele tatt.

Videre forskning

NCCAM sier at på grunn av sparseness av kliniske studier er det ikke nok pålitelig bevis for å støtte bruk av gurkemeie for eventuelle helsemessige tilstand. Forskning finansiert av NCCAM undersøker de aktive kjemikalier i gurkemeie for å få en mer helhetlig forståelse av hvordan det kan brukes i forebygging og behandling av sykdommer.

forholdsregler

Bruken av gurkemeie antas å være trygg for de fleste voksne. Men folk med galleblæren sykdom bør ikke bruke gurkemeie fordi det kan forverre tilstanden. Tar store doser gjennom munnen kan forårsake magesmerter, gass, dårlig fordøyelse og kvalme. Høye doser av gurkemeie har forårsaket leverproblemer hos dyr, men ingen slike problemer har blitt rapportert hos mennesker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com