Øvelser for å styrke ankel etter hjerneslag

October 1

Strokes påvirke bevegelsen ved å skade deler av hjernen. Som følge av minsket bevegelse evne, kan musklene i kroppen atrofi, inkludert musklene i bena. Anklene er viktig for fotturer, som de kobler benet og foten. Bruk ankelen styrkeøvelser for sykepleier muskel tilbake til formen. Avhengig av alvorlighetsgraden av hjerneslag, kan du ønsker å endre disse øvelsene som passer din egen styrke og evner. Kontakt lege før du begynner på et treningsprogram.

ankel dorsiflexion

Ligg flatt på ryggen, og legge et håndkle under din venstre leggen. Hold bena rett og slappe av ved å puste dypt. peke forsiktig tå ut så langt du kan. Hold denne posere i 10 sekunder eller så lenge du føler deg komfortabel. Slapp av foten i fem sekunder. Hold pusten dypt, sakte og avslappet. Disse åndedrag vil holde kroppen godt oksygenrikt. Trekk tærne så langt tilbake mot kroppen din som du kan. Hold denne posere i 10 sekunder. Om nødvendig, hold foten med hendene. Slapp av foten i fem sekunder. Har 10 reps av disse på hvert bein. Denne øvelsen vil bidra til å øke ankelen muskelstyrke.

Foot Inversjon

Sitt i en stol med ryggen rett. Gjør din venstre fot mot høyre fot så langt du kan. Finn din komfortsone, og bevege seg litt utover det. Ikke gå for langt, eller du vil anstrenge musklene dine. Hold ankelen i denne posisjonen i 10 sekunder. Pust dypt. Flytt igjen mat i motsatt retning så langt du kan. Igjen, prøv å flytte bare litt utenfor din komfortsone. Hold denne posere i 10 sekunder. Flytt foten tilbake til rett stilling. Gjør denne øvelsen med høyre fot. Veksle hver fot for totalt 10 ganger per fot. Denne øvelsen vil bidra til å øke ankelen utvalg av bevegelse.

ankel~~POS=TRUNC Circles

Sitt i en stol. Hold ryggen presset hardt mot baksiden av stolen. Plukk din venstre fot opp i luften. Pust dypt, og hold foten i luften i fem sekunder. Sakte bevege foten med urviseren i luften. Har fem sirkler før du lar foten slappe av. Løft høyre mat, og gjør den samme øvelsen. Gjenta fem reps to ganger for hver fot. Denne øvelsen vil bidra til å øke omfanget av bevegelse og bygge styrke i ankelen. Det er en av de mer vanskelige oppgaver å gjøre, så du må holde beinet opp og flytte ankelen på samme tid. Det er også en av de mest effektive ankel øvelser.

Tabell Strekker

Stå foran et bord med hendene på bordplaten. Dine hender vil bidra til å holde balansen under denne øvelsen. Sakte heve deg opp til tå, med hælen holdt så høyt opp i luften som du kan klare. Hold denne posere i 10 sekunder. Senk deg ned på bakken, og hvile i fem sekunder. Løft venstre helbrede, og hold den i 10 sekunder, senke igjen for fem. Løft høyre for samme varighet og hvile. Løft begge dine leger for samme varighet og hvile. Sørg for at du veksler mellom venstre og høyre, og begge hæler for totalt 10 heiser for hver. Denne øvelsen er den mest krevende øvelsen på denne listen, så bare gjør det etter at du har mestret de tidligere øvelsene eller føler deg sterk nok til å håndtere det.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com