Hvordan har stor selvtillit

January 26

Mennesker med selvtillit vise et mer positivt syn på livet, så vel som verden rundt dem. Bygge selvtillit kan ha mange positive fordeler, inkludert å ha realistiske forventninger, og blir mer selvstendig i beslutningsprosessen. Personer med stor selvtillit også stole mindre på andre for godkjenning. Økende generelle selvtillit bidrar også til å føle deg mer kontroll over livet generelt. Selv om mange mennesker har selvtillit i enkelte områder av livet, men ikke andre, det er skritt du kan ta for å øke all-around selvtillit.

Bruksanvisning

1 Forbedre din emosjonelle elastisitet. Mennesker med god selvtillit tåle vanskeligheter i livet; men de har følelsesmessige verktøy for å hjelpe dem med å håndtere. Øve elastisitet betyr å være i stand til å balansere dine følelser og utvikle ferdigheter som vil tillate deg å være fleksibel og positiv, selv i møte med vanskeligheter. En måte å øke elastisitet er å ta hensyn til hvilke typer ting du sier til deg selv. Prøv å erstatte negative meldinger, for eksempel "Jeg er en fiasko", med positive meldinger, som "jeg kan lykkes." Tuning i til tider når du trenger å bli mer selvstendig, eller når du trenger å stole på andre kan også bidra til å bygge tillit og selvtillit.

2 Øke mosjon og sosiale aktiviteter. Ifølge Help Guide, mosjon bidrar ikke bare med fysisk helse, men også øker endorfiner, som er humørhevende kjemikalier som vil hjelpe deg å føle deg bedre generelt og øke din selvtillit.
Sosiale aktiviteter kan også øke din selvtillit. Sosialt samvær øker mental helse ved å hjelpe folk til å føle seg mindre isolert, og øker humøret og følelse av total velvære. Ifølge Jolanda Jetten og kolleger i september 2009 utgaven av "Scientific American Mind", som tilhører grupper, som for eksempel de som er koblet til sport og hobbyer kan øke din mentale helse, samt selvtillit.

3 Gi deg selv kreditt for dine prestasjoner og belønn deg selv. Mange folk ikke gjør dette. Det er også nyttig for å unngå å sammenligne deg selv med andre. Selv om dette er naturlig, kan det resultere i følelsen deprimert og senking selvfølelse. Erstatt negative sammenligninger med positive, bekreftende utsagn om deg selv. Ser på deg selv uavhengig vil hjelpe deg å fokusere på dine egne styrker og evner.

Hint

  • Kom i kontakt med naturen. Ifølge en undersøkelse utført av Cynthia Graber i 5 mai 2006, utgaven av "Scientific American," utendørs trening kan øke din følelse av humør og velvære. Utenfor aktiviteter gjøres selv så lite som et par minutter om dagen kan øke din selvtillit.
  • Lav selvtillit kan være relatert til en psykisk lidelse som Dysmorfofobi (BDD). Personer med denne lidelsen har en unøyaktig selvoppfatning, noe som fører til alvorlige psykiske og fysiske helseproblemer som spiseforstyrrelser og selvmord. Hvis du tror du har BDD bør du finne en mental helse profesjonell for støtte.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com