Verste Foods Unngå for Acid Reflux

September 7
Verste Foods Unngå for Acid Reflux

Oversikt

Acid reflux og halsbrann er vanlig, med om lag 10 prosent av den amerikanske befolkningen opplever dem på en jevnlig basis, melder Jackson Siegelbaum Gastroenterology. Medisinsk kjent som gastroøsofageal reflukssykdom, utvikler acid reflux når esophageal sphincter åpner og ufrivillig utgivelser mageinnholdet tilbake i spiserøret. Dette fører til svie og tilknyttede syre reflux symptomer. Det er visse matvarer du bør unngå for å redusere eller hindre acid reflux.

Surt Foods

Verste Foods Unngå for Acid Reflux

Visse sure næringskilder kan skape acid reflux symptomer ved å forårsake esophageal sphincter å slappe av og la mageinnhold strømmer bakover i spiserøret. Spiserøret styrer nedbrytningsprosess ved transport av mat fra munnen til magen. Visse matvarer som fører til acid reflux inkludere sitrus juice og frukt, ketchup, tomater og tomatsauser. Men acid reflux symptomer kan tilskrives sitrusfrukter Forbruket varierer fra person til person. Ifølge University of Illinois, sitroner, grapefrukt og appelsiner inneholder høye syreinnhold som ofte fører til sure oppstøt hos noen individer.

Fet mat

Verste Foods Unngå for Acid Reflux

Stekt eller fet mat har en tendens til å redusere fordøyelsesfunksjoner, holde maten i magen lenger. Som et resultat, magetrykket øker og utøver ytterligere press på den svekkede esophageal sphincter, som gjør at magen syrer til å gulpe opp i spiserøret. Høy-fett, melkeprodukter og frityrstekte matvarer kan bidra til disse symptomene også.

Koffein og alkohol

Verste Foods Unngå for Acid Reflux

Alle typer kaffe, både koffeinfri og vanlige, redusere trykket i spiserøret, noe som kan forverre acid reflux. Øl, vin og alkohol kan også øke acid reflux. Alkoholholdige og kullsyreholdige drikker gjør det enkelt for magesyre å sikkerhets strømme inn i spiserøret ved å slappe av lavere esophageal sphincter. Alkohol kan også øke mage syre produksjon. The University of Illinois McKinley Health Center bemerker at sjokolade inneholder koffein og tunge konsentrasjoner av teobromin, et middel som gjør at mage-syrer å gå inn i spiserøret ved å slappe nedre spiserør.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com