Chromium picolinate & amp; Body Building

April 11
Chromium picolinate & amp; Body Building

Kroppsbyggere er alltid på utkikk etter de nyeste kosttilskudd og verktøy for å hjelpe dem å bulk opp, noen ganger med skuffende eller farlige resultater. Et slikt kosttilskudd, krom picolinate, har vært markedsført siden 1990-tallet som en måte for deg å miste fett og bygge muskelmasse. Slike påstander har ledet flere idretter og ernæringssentre for å studere krom picolinate effekter på idrettsutøvere og kroppsbyggere. Forskning har vist noen positive effekter og noen potensielle negative bivirkninger.

Identifikasjon

Krom er et grunnstoff som finnes i jordskorpen og lagt til metaller i produksjon og protetikk. Det er også funnet i matvarer som ølgjær, krydder, lever, potet skins, biff, grønnsaker og ost, selv om mengden varierer og har ikke blitt studert. Behandlingen av matvarer strimler dem fra deres naturlige krom og har forårsaket en mangel i mange amerikanske dietter. Krompikolinat er et kosttilskudd som kombinerer krom og pikolinsyre, et biprodukt av aminosyren tryptofan.

Påstander

Flere selskaper markedsføre ulike formuleringer av kosttilskudd som inneholder krom picolinate som en måte å øke energi, forbedre blodsirkulasjonen, opprettholde blodsukkernivået, brenne fett, gå ned i vekt, øke styrke og muskelmasse. Chromium picolinate produkter inkluderer kapsler, tabletter, sport mat og drikke og en rekke vekttap produkter, ofte kombinert med andre ingredienser som L-karnitin, guarana og Ma Huang.

effekter

Chromium picolinate stimulerer aktiviteten av insulin, som hjelper kroppen forbrenne glukose og fett. Men forskning har ikke vært i stand til å koble krom kosttilskudd med noen gunstig effekt på kroppssammensetning, med eller uten trening. Studier på mannlige idrettsutøvere har vist det kan bli en økning i urin krom tap under utholdenhetstrening, en effekt som også er påvist i vektløfting, ifølge Linus Pauling Institute Micronutrient Information Center. Imidlertid trening også tilsynelatende øker mengden av krom kroppen kan absorbere, noe som betyr meget lite netto tap av elementet forårsaket av trening.

Expert Insight

En artikkel publisert i 2003 i tidsskriftet "Sports Medicine" av JB Vincent ved Institutt for kjemi og Coalition for biomolekylære produkter ved University of Alabama, rapporterte om den potensielle effekten av krom picolinate som et vekttap eller muskel utvikling agent. Artikkelen påpekte at over et tiår med studier på mennesker med krom picolinate ikke har vært i stand til å demonstrere effekter på kroppen sammensetning av friske individer, selv når det tas i kombinasjon med en øvelse treningsprogram. På grunn av laboratoriestudier indikerer krom picolinate kan skade DNA og lipider, forårsake mutasjoner, og kan ha noen negative nevrologiske effekter, antyder Vincent at andre former for krom som krom klorid tas som kosttilskudd i stedet, som de mindre sannsynlighet for å forårsake denne typen av oksidativ skade.

betraktninger

Den anbefalte daglige rasjon for krom inntak fra mat og kosttilskudd er 25 mikrogram eller mikrogram per dag for kvinner og 35 for menn. Kliniske studier har testet opp til 1000 mcg daglig i inntil ni måneder, selv om høyere doser ikke har blitt studert over lengre tid og effekten er ukjent.

Advarsel

Drugs.com bemerker at en studie utført blant HIV-pasienter på antiretroviral behandling hadde økt utskillelse av krom. Det har også vært noen få rapporter om alvorlige reaksjoner på krom picolinate, inkludert nyresvikt og nedsatt leverfunksjon, ifølge Linus Pauling Institute, så hvis du har allerede har en nyre- eller leversykdom, bør du bruke krom kosttilskudd med forsiktighet. Krom kosttilskudd kan også øke effekten av visse diabetes medisiner. Hvis du er diabetiker og ta krom, overvåke insulin nivåer og sjekk med legen din for å se om dosene må justeres.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com