Bryst kald gni rettsmidler

June 4

Bryst forkjølelse kan være elendig for barn og voksne. Å kunne lage hjemmelaget brystet gnir for å bidra til å avlaste brystet forkjølelse er en måte både å spare penger og være sikker på ingrediensene. Dessuten er det mindre sjanse for bivirkninger som neseblødninger, noe som kan resultere fra antihistaminer, fordi de tørker ut nesen, og søvnproblemer på grunn av hjernen overstimulert blir, slik det kan skje med dekongestanter, selv om allergiske reaksjoner fortsatt kan skje.

Mustard Plaster

Sett 1 ts. tørr sennep og 1/4 kopp mel (bare 6 ss. mel for et barn) i en bolle og sile innholdet sammen. Legg akkurat nok varmt vann for å gjøre blandingen i en lime. Sett lim på et stykke musselin eller frotté som er stor nok til å dekke brystet, og påfør deretter kluten til den syke personens tørr brystet. Ta et annet tøystykke samme størrelse som den første brikken og dekke stykket som sennep lim ble lagt til. Fjern begge kluter når huden begynner å rødme; Dette skjer vanligvis i 10 til 20 minutter. Ikke la den på i mer enn 30 minutter. Når du har fjernet gipsen, dekke brystet med et belegg av vaselin. Dette bidrar til å holde på varmen som produseres av sennep gips. Sjekk ofte for en allergisk reaksjon på sennep gips, noe som kan skje i noen tilfeller. Hvis en allergisk reaksjon oppstår, fjerne plasteret umiddelbart og skyll huden for å hindre ytterligere allergisk reaksjon.

Eucalyptus Chest Rub

Legg 1/2 ts. av bivoks til 1 oz. av olivenolje og varme de to i en panne til bivoks smelter. Bivoks skaper kremet konsistens av en gni. Svært lav varme er nødvendig for å smelte bivoks slik at det harmonerer godt med olivenolje. Når det er smeltet, ta kjelen av av varmen, og deretter legge til 40 dråper eucalyptus eterisk olje, en dråpe av timian eterisk olje, 2 dråper vinter eterisk olje og 10 dråper camphor eterisk olje. Til slutt, rør blandingen slik at alle de essensielle oljene blandes godt med bivoks og olivenolje. Tillat blandingen å avkjøles inntil det er kremaktig konsistens med en gni. Bruk den til brystet i et tynt lag og dekke det med en gammel t-skjorte eller frotté håndkle. Dette hjelper damper å nå nesen lett, og det hjelper også de essensielle oljer for å trenge inn i huden og løsne slim.

Lavendel Chest Rub

For dette gni, blir en glasskrukke med et tett lokk nødvendig. Plasser i glasset 1/4 kopp olivenolje, 2 dråper kamille eterisk olje og 8 dråper lavendel essensielle olje. Bland ingrediensene godt sammen. Denne blandingen kan bli gnidd på brystet så ofte som nødvendig for å lindre symptomene på en kiste kaldt, men bruker det særlig rett før sengetid. Dette brystet gni kan hjelpe noen med en kiste kaldt å puste lettere.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com