Cancer Diet Under strålebehandlinger

February 7

Ifølge medisinsk nettsted Medline Plus, er kreft ukontrollert vekst av unormale celler i kroppen, som må skåret eller på annen måte ødelagt for å hindre at pasienten dør. En kreftbehandling metode som er mye brukt er strålebehandling, som er anvendelsen av høy-energi radioaktive bølger til det infiserte området, anvendes for å ødelegge kreftcellene, slik at de ikke i stand til å fortsette å replikere. Strålebehandling tar mye energi ut av pasienten, nødvendiggjør en spesiell diett for å optimalisere kroppens evne til å håndtere behandlingen.

Cancer Diet Theory

Forstå teorien bak slanking mens de får kreftbehandling for å bedre forstå begrunnelsen bak detaljene i kosten selv. Kreft er en sykdom som kan forstyrre kroppens evne til å absorbere og fremgangsmåte næringsstoffer, sammen med potensielt forårsake bivirkninger så som et alvorlig tap av appetitt. For å motvirke disse problemene, anbefaler Medline Plus overbelaste kroppen med næringsstoffer (spesielt protein) for å hindre muskelsvinn og tap av kroppsvekt under kreftbehandling. The National Cancer Society påpeker at dette høy-kalori tilnærming er levedyktig i løpet av strålebehandling i tillegg, som kroppen din vil kreve ekstra energi til å helbrede fra selve behandlingen.

Diet Nærmere

Konsumere en høy-kalori, næringsstoff tett kosthold mens de spiser gjennom strålebehandling. Mål å konsumere fem-seks små (men høyt kalori) måltider i løpet av dagen. Hvert måltid bør inneholde en frukt eller grønnsak, rikelig med protein (for å hjelpe kroppen reparere og bygge nytt vev), og rikelig med sunt fett (som fett er calorically tett, noe som gjør det enklere å legge til kalorier fra fett enn noen annen makronæringsstoff). For dine viktigste måltider, vurdere sunne forretter som lean kyllingbryst, fullkorn pasta og brokkoli toppes i olivenolje (som olivenolje legger 120 kalorier per spiseskje). For snacks, vurdere å utarbeide flavored protein shakes blandet i melk med ekstra peanøttsmør og frukt (for eksempel blåbær). En shake laget av to kopper melk, to spiseskjeer med protein pulver, to spiseskjeer naturlig peanøttsmør, bær, og en skvett olivenolje kan lett inneholde mer enn 800 kalorier, hjelper deg å holde kroppen drevet gjennom påkjenningene av stråling terapi. Små triks som lager din mat i høyt kalori oljer (oliven, peanøtter, kokos, palme, eller sesamfrø), snacking på høyt calorie matvarer som nøtter, og legger i kuler av kondensert melk eller protein pulver for å drikke kan hjelpe deg å pakke ekstra kalorier raskt og problemfritt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com