Hvordan behandle Hives hos barn

April 26

Elveblest hos barn er vanligvis forårsaket av en allergisk reaksjon på matvarer, insektstikk eller medisiner, ifølge National Institutes of Health. Når man kommer til et allergen, utgivelser kroppen histamin. Dette stoffet er årsaken til hevelse og rødhet assosiert med elveblest. Noen ganger kan en virusinfeksjon forårsake elveblest, ifølge barnesykehus-Denver. Elveblest, eller urticaria, ser ut som røde eller hvite hevet flekker på huden. De vises plutselig, spredte seg raskt, og kan komme i bølger. Elveblest vanligvis vare i flere dager til en uke.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Hives hos barn

1 Unn barnet umiddelbart. Ikke vent for å se om elveblest forsvinner uten behandling, som allergiske reaksjoner kan utvikle seg raskt, selv i et barn uten kjente allergier.

2 Skyll barn med såpe og vann for å fjerne eventuelle stoffer fra huden som kan utløse allergiske reaksjoner. Dette er spesielt viktig hvis elveblest er begrenset til ett område av kroppen eller hvis barnet ble nylig spille utenfor eller kan ha blitt utsatt for en aktuell allergen.

3 Gi barnet en over-the-counter antihistamin, som Benadryl, så snart du legger merke til elveblest. Kontroller etiketten for å finne riktig dose for barnets vekt og alder. Benadryl kan gis hver sjette time, eller oftere hvis instruert av barnets barnelege.

4 Bruk is til elveblest å redusere hevelse og lette kløe. Massasje området i 20 minutter med en kald pakke, i henhold til barnesykehus-Denver. En kjølig bad hvert par timer er også nyttig.

5 Unngå varme dusjer og bad, tettsittende klær og andre årsaker til hudirritasjon. The National Institutes of Health advarer om at disse kan forverre kløe og hevelse.

6 Bruk over-the-counter hydrokortison krem for å lindre eksepsjonelt kløende utslett. I USA, er hydrokortison krem ​​tilgjengelig i 0,5% og 1,0% styrke. Start alltid med det svakeste krem ​​på barn.

7 Ring barnets barnelege hvis årsaken til elveblest er ukjent, hvis dette er den første episoden av elveblest, eller hvis barnet lider av livstruende allergi.

8 Se barnet nøye for tegn på en forverring reaksjon, for eksempel problemer med å puste, hevelse i ansikt eller tunge, tungpustethet, blek hud eller vedvarende oppkast. Hvis noen av disse symptomene utvikle seg, eller om det er en historie om anafylaksi, ta barnet med til legevakta for videre behandling.

9 Administrere kronisk elveblest med en daglig antihistamin, oralt kortikosteroid, H2-antagonist, eller andre medisiner foreskrevet av legen din. Allergi testing og immunterapi kan også vurderes, ifølge Mayo Clinic.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com