Helseforsikring dekning for personer med pre-eksisterende forhold

May 24

Helseforsikring dekning for personer med pre-eksisterende forhold


Finne helseforsikring med en pre-eksisterende medisinsk tilstand kan være vanskelig i beste fall for mange amerikanere. Mange blir nektet helseforsikring for selv de mest vanlige helsemessige forhold, inkludert astma og graviditet, forårsaker økonomisk nød og enda en manglende evne til å betale for medisinsk behandling. Lovfesting av Affordable Care Act søker å eliminere diskriminering av forsikringsselskaper mot søkere med pre-eksisterende forhold.

The Affordable Care Act

Fra og med 2014 vil det Affordable Care Act, en helsereform lov vedtatt i 2010, påvirker alle amerikanere som sliter med å finne helseforsikring for å dekke sine pre-eksisterende helsemessige forhold. Starter dette året, vil ingen forsikringsselskap diskriminere usunne individer ved å nekte helseforsikring dekning basert på pre-eksisterende helsemessige forhold.

barn

En del av Affordable Care Act påvirker barn med pre-eksisterende forhold trådte i kraft i september 2010. Som i den måneden, kan ingen helseforsikring nekte dekning til et barn under 19 år av helsemessige årsaker. Selv om loven hjelper mange foreldre uten helse dekning for sine barn, mange forsikringsselskaper stoppet tilbyr barne bare helseforsikring politikk når loven trådte i kraft. Dette betyr at foreldre må først kjøpe en helse-forsikring for seg selv og legge til sine barn som pårørende på politikken for å finne privat helse dekning for sine barn.

PCIP

En annen del av Affordable Care Act gir for et føderalt regulert pre-eksisterende tilstand forsikring plan, eller PCIP bassenget. De helsemessige planer tilgjengelig fra forsikringsselskapet bassenget bred dekning for alle helsemessige forhold uten lading høyere premie på grunn av de politiske holdere helsemessige forhold. Videre betyr det PCIP bassenget ikke er kvalifisert søkere basert på inntekt. I stedet må søkere være lovlige innbyggere i USA og være helseforsikring fritt for de seks månedene før søknad om PCIP.

andre alternativer

Noen mennesker med pre-eksisterende helsemessige forhold har andre alternativer avhengig av deres livssituasjon. For eksempel, noen stater har høy risiko helseforsikring bassenger lik den føderale PCIP. I tillegg kan mange med lav inntekt og funksjonshemmede innbyggere i USA har tilgang til offentlige helsefordeler gjennom Medicaid, Barnas Health Insurance Program og statlige helseprogrammer. Disse offentlige helseprogrammer gi bred dekning og utelukker ikke fordeler for pre-eksisterende forhold. Kvalifikasjon varierer avhengig av staten.

Medarbeider Gruppe Planer

Takket være 1996 helseforsikring bærbarhet og Accountability Act, som regulerer arbeidsgivers gruppe helseplaner, er arbeidsgivere forbudt å diskriminere ansatte basert på pre-eksisterende forhold. Så lenge en ansatt fikk ingen helsetjenester for hans helsetilstand i seks måneder før han begynte i gruppen helseplan, må kollektiv forsikring dekke tilstand, uavhengig av hvor lenge tilstanden har vært til stede, eller om den ansatte har mottatt helsetjenester for tilstand før den seks måneders prøvetid. Dersom den ansatte gjorde motta omsorg for hans tilstand i at seks-måneders periode, kan gruppen helseplan bare utelukke at tilstanden dekning for 12 til 18 måneder under føderal lov.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com