Rollen til DHT i Libido

April 16

Rollen til DHT i Libido


I kroppen, dihydrotestosteron (DHT) virker som en av de mest potente androgene hormoner. Den prohormone testosteron tar på denne funksjonen i skjelettmuskulatur vev. Testosteron, i vev rik på enzymet 5-alfa-reduktase (5-AR), omdannes til DHT. Disse vevene omfatter sentralnervesystemet (CNS), hud og gonader. DHT viser flere forskjellige effekter når kombinert med andre hormoner. DHT generelt viser en positiv effekt på seksuell funksjon og sexlysten. Mekanismen ved hvilken dette oppnås resultatene fra en eller en kombinasjon av veier.

DHT

DHT former naturlig i kroppen fra testosteron, spesielt i androgen-avhengige vev, i tillegg muskelvev. Når testosteron kommer inn neuralt vev, hud, eller endokrine vev konverterer den til DHT under de katalytiske egenskaper av 5-AR. I en 5-AR mangelfull miljø, vil tilstrekkelige mengder av DHT ikke bli produsert, forårsaker alvorlige fysiske og fysiologiske misdannelser.

case Study

Forskerne studerte en medfødt lidelse som begrenser DHT utvikling hos barn. Pseudohermafrodittisme resultat av mangel på enzymet 5-AR. Barn med sykdommen display "tvetydig genitalia, og er ofte oppdratt som jenter." Ved utbruddet av pubertet, testosteronnivå øker som forventet, mens DHT nivåer forbli forkrøplet. Muskel utvikling fortsetter som vanlig, men sekundære mannlige kjønnskarakteristika, som for eksempel kropp og kjønnshår vekst, ikke og de har også underutviklede prostata kjertler og peniser. Som et resultat, påvirker uorden seksuell funksjon og libido.

The overarching implication of this pathological study asserts that proper levels of DHT in the body are necessary for proper sexual development and sexual function.

DHT og østrogen

I både menn og kvinner, til høye nivåer av østrogen viser sammenhengen nedsatt sexlyst, mens høyere prosenter av androgener vil resultere i økt libido. DHT balanserer østrogennivået i kroppen. DHT hindrer østrogen fra å handle på vev ved enten å blokkere androgen reseptorer i vevet eller blokkere RNA transkripsjon etter østrogen har bundet til reseptorene.

In the second way, DHT directly blocks the production of estrogen by inhibiting the enzyme aromatase which androgen hormones require to convert to estrogen.

I den siste veien, fungerer DHT indirekte på østrogenproduksjonen ved å signalisere hypothalamus og hypofysen til å redusere sekresjon av gonadotropiner. Denne reduksjonen i gonadotropiner fører til en reduksjon i testosteron og androstendion --- forløpere til østrogen.

Misforståelse

En vanlig misforståelse om DHT er fortsatt at sin tilstedeværelse i prostata forårsaker hypertrofi i at vevet. I virkeligheten viser bevis for at høye nivåer av østrogen relateres til hypertrofi i prostata. Eldre menn har en tendens til å vise høyere østrogen til androgen forhold, derfor kan de oppleve prostataforstørrelse og redusert libido. Så høyere nivåer av DHT bør unngå slike problemer.

DHT og Libido

DHT status som en svært aktiv androgene hormonet fører til en økning i sexlysten, særlig hos personer som bruker supplerende mengder av det. Dens hemming av østrogen i kroppen fører også til økningen i seksuell lyst. I voksende individer, virker det å utvikle sekundære kjønnskarakteristika.

Den positive korrelasjonen er på ingen måte en anbefaling for sin unødvendig bruk utenfor tilsyn av lege.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com