Hvordan bruke Duct Tape bli kvitt vorter

October 1

Ved hjelp av tape til å kvitte seg med vorter er en enkel og rimelig behandling som kan brukes i stedet for konvensjonelle behandlinger med salisylsyre og kryoterapi (frysing av vorte). Plantar warts, som er funnet på såler av tær og føtter, er de vanskeligste å bli kvitt, men duct tape metoden kan være effektive i behandling av dem. The human papilloma virus forårsaker plantar warts når viruset kommer inn i foten gjennom pauser eller kutt i huden.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Duct Tape Alene

1 Klipp et stykke duct tape stort nok til å dekke vorte. Påfør duct tape til vorte og trykk godt fast. Holde dette på i seks dager. Hvis den faller av, plassere en annen brikke på vorte og fortsette å telle til den sjette dagen.

2 Ta duct tape av vorte på den sjette dagen. Sug vorten i varmt vann. Bruk en pimpstein å skrubbe den døde huden vekk fra området.

3 Plasser et nytt stykke duct tape på vorte i ytterligere seks dager.

4 Gjenta disse trinnene til vorten er borte, men ikke gå lenger enn to måneder. Hvis vorten ikke forsvinner etter to måneder, bør du oppsøke lege for en annen behandling.

Ved hjelp av salisylsyre og Duct Tape sammen

5 På kvelden før sengetid, gjelder salisylsyre til vorte og la den tørke. Legg et stykke duct tape over vorte.

6 om morgenen, fjerne duct tape, som fjerner noe av det vorte vev. Påfør aa rent stykke duct tape for dagtid. Bare bruke salisylsyre om natten.

7 Fortsett å veksle ved hjelp av salisylsyre og duct tape på natten og duct tape alene på dagtid. Hvis vorten ikke har blitt fjernet etter to måneder, bør du oppsøke lege.

Hint

  • Etter noen uker, kan du merke en hvit skorpe dannet rundt vorten. Dette innebærer at behandlingen virker.
  • Ett merkenavn for salisylsyre er Compound W, som kan finnes i de fleste apoteker.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com