Hva er fordelene med Spaghetti Squash?

July 29
Hva er fordelene med Spaghetti Squash?

Spaghetti squash har fått navnet sitt fra det faktum at når det er kokt, trekker innsiden kjøttet ut av skallet i lange tråder, ligner spaghetti pasta. Oval formet og gul, spaghetti squash kan betraktes som en sommer eller vinter squash og er tilgjengelig hele året i de fleste dagligvarebutikker. Legge det til menyen vil bringe en velsmakende godbit til munnen og flere helsemessige fordeler for kroppen din.

Vitaminer

Spaghetti squash inneholder et bredt spekter av vitaminer. En 1-kopp servering gir 5,4 mg vitamin C, som er nesten 10 prosent av anbefalt daglig inntak, ifølge USDA National Nutrient Database. Andre vitaminer inneholder A, B-6, tiamin, riboflavin, niacin, folat, pantotensyre og vitamin K. En rapport fra Colorado State University forklarer at å skaffe dine daglige vitaminer gjennom mat kilder som spaghetti squash kan være mer gunstig enn å ta vitamintilskudd , som mat inneholder flere kjemikalier som fungerer sammen, noe som gjør de vitaminene fungere mer effektivt. Forskere fra Kina, publisert i januar 2011 utgaven av "Journal of Environmental Science and Health," rapporterer at flavonoider som finnes i planteføde jobbe med vitaminer og spille en rolle i å beskytte kroppen mot kreft.

mineraler

En 1-kopp servering av spaghetti squash inneholder også flere mineraler som er avgjørende for god helse. Den dominerende mineral er mangan, sammen med 0,2 mg, som er åtte prosent av RDI. Mangan er nødvendig bare i små mengder, men det har en stor jobb. The University of Maryland Medical Center rapporterer mangan hjelpemidler i produksjonen av friske bein, vev og kjønnshormoner. Det spiller også en rolle i metabolisme, regulering av blodsukker, absorpsjon av kalsium og funksjon av nervesystemet. Andre mineraler som finnes i mindre mengder i spaghetti squash inkluderer kalium, magnesium, kalsium, kobber, jern, fosfor, natrium, sink og selen.

Fiber

The American Heart Association sier forbruker fiber på en jevnlig basis forbedrer helse ved å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og senke kolesterolet. Spaghetti squash inneholder en god del fiber, med 2,2 g, eller 9 prosent av RDI, per 1-kopp servering. Fiber kan også hjelpe på vektreduksjon fordi det gjør at du føler deg fyldigere lenger.

Kalorier og karbohydrater

Med bare 42 kalorier og 10 karbohydrater i en 1-kopp servering av kokt spaghetti squash, denne grønnsaken er et trygt tillegg til enhver diett. En porsjon inneholder ikke fett med mindre du legger smør eller olivenolje. Spaghetti squash er et flott alternativ til høy-kalori, høy-carb tradisjonell pasta. Å koke spaghetti squash, anbefaler University of Illinois Extension vaske det av og piercing de ytre kjøtt flere ganger med en gaffel. Plasser hele squash i stekepannen i en 350-graders ovnen i 45 minutter til en time. Når det er gjort, kutt squash i to på langs, kast frøene og trekk ut trevlet kjøtt med en gaffel.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com