Effektiv Antibiotika å bruke mot MRSA

December 14

MRSA, stenografi navn for meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en alvorlig hudinfeksjon som forårsaker blemmer, byller og dype lesjoner. Det er en stafylokokker mutasjon som har blitt resistente mot de vanligste antibiotika som er foreskrevet. De MRSA bakterier kan finnes i treningssentre, skoler, leirer og militærbaser. Det er gått gjennom hud-til-hud kontakt så forsiktig dekket av sår og hvitvasking av klær og sengetøy kreves. De med MRSA-infeksjoner bør ikke dele personlige eiendeler.

Vancomycin

Kjent som den siste forsvar mot diagnostiserte tilfeller av MRSA-infeksjoner, har vært effektiv vancomycin mot bakterien for et antall av år. Nylig har imidlertid MRSA-tilfeller er motstandsdyktige mot vancomycin blir sett av medisinske fagfolk. Vancomycin er en ekstremt sterk antiobiotic og har en rekke bivirkninger, som kvalme, svimmelhet, rødme, muskelkramper og selv pusteproblemer. Det er også en svært kostbar medisiner og kommer i både intravenøs og muntlige former.

linezolid

For de tilfeller der vancomycin er ikke lenger effektiv, Linezolid brukes til å bekjempe MRSA-infeksjon. Det er enda dyrere enn vancomycin og kan ha alvorlige mage- og hemotological bivirkninger. Blodverdier må overvåkes mens du er på linezolid. Linezolid kommer i IV og muntlige former.

Clindamycin

For noen tilfeller av MRSA-infeksjon, kan klindamycin brukes. Bivirkninger av klindamycin inkluderer kvalme, oppkast og diaré. Det kan også være noen hudreaksjoner som rødhet, kløe eller skalering. Clindamycin er gitt i IV form.

Tetracycline

Tetracyklin, doksycyklin og minocycline blir ofte brukt mot samfunns ervervet MRSA-infeksjoner, men ikke i tilfeller av invasiv MRSA-infeksjon. Tetracykliner er ikke anbefalt for gravide kvinner eller barn under 8 år. Tetracylines er vanligvis gitt i muntlig form.

Effektive medisiner for MRSA hos barn

En juni 2009 studie publisert i Pediatrics magasinet viser at behandling av MRSA hos barn kan være like effektivt med enkle betalaktamantibiotika som penicillin og cefalosporin som med flere kraftige klasser av antibiotika. Disse mer vanlige medisiner kan være lettere for barn å ta fordi de mer kraftige antibiotika ofte ha plagsomme bivirkninger av kvalme og diaré. Tetracycline er ikke gitt til barn på grunn av bivirkning av misfarge tennene.

Nye medisiner for å bekjempe MRSA

Fordi Meticillinresistente Staphylococcus aureus tilpasser seg så lett og blir motstandsdyktig mot stadig flere antibiotika, er nye medisiner blir utviklet og testet for å bekjempe MRSA-infeksjoner. FDA er klar til å godkjenne et nytt legemiddel for å bekjempe MRSA, telavancin, en gang daglig injeksjon antas å være trygg og effektiv mot bakterien. Andre legemidler i Storbritannia og Tyskland er i kliniske studier, og ser lovende ut for dem pasient som MRSA-infeksjoner er vist seg motstandsdyktig mot dagens antibiotikabehandling.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com