Tennis Ball øvelser for Carpal Tunnel

July 6
Tennis Ball øvelser for Carpal Tunnel

Carpal tunnel syndrom er en smertefull lidelse som kan utvikle seg i hendene eller håndledd fra repeterende bruk eller en skade som gjør at median nerve i håndleddet for å bli betent. En måte mindre tilfeller kan behandles er ved hjelp av en vanlig element du mest sannsynlig ha rundt huset ditt - en tennisball. Ja, det gule, fuzzy elementet du spille tennis med eller lære hunden å hente brukes til å behandle din carpal tunnel gjennom fire forskjellige øvelser.

klemme Exercise

Den første måten å lindre carpal tunnel med en tennisball er å følge en enkel klemme rutine. Hold ballen i midten av hånden, klemme den i fem sekunder og slipp grepet. "Til syvende og sist, hva dette betyr er å styrke håndleddene. Som håndleddet musklene blir sterkere, de beskytter kappene som sener går gjennom denne årsaken carpal tunnel syndrom," sier nettsiden Muscle Building Techniques. Gjør så mange repetisjoner som trengs. Den beste tiden å gjøre dette på er mens du ser på TV, så det kan fordrive tiden under disse irriterende reklamepausene.

Rolling Exercise

Plasser en tennisball på et bord og håndflaten på toppen av ballen. Rull hånden rundt ballen, lage sirkulære og opp og ned bevegelser, og deretter gjøre det samme med den andre hånden. Da slapper og lindrer spenninger i håndleddene, hendene og fingrene, ifølge MicroMoves.

massasje Trening

Bruk en tennisball for å massere ømme håndledd og lindre carpal tunnel smerte. "Ved hjelp av en tennisball, og den andre hånden, forsiktig massasje sener gjennom underarmen og håndleddet i en sirkulær bevegelse langs lengden av armen", forklarer musikeren David Sawyer.

Finger Stretch Trening

Sawyer anbefaler også en finger strekk øvelse for carpal tunnel syndrom. Mens du står opp, legger hånden flatt på et bord og sette en tennisball under én finger om gangen. Gjør dette for åtte sekunder på hver finger. Denne øvelsen strekker ut sener som går fra fingrene gjennom håndleddene.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com