Bruk av Himalayan Goji Juice

June 23

Bruk av Himalayan Goji Juice


Saften av goji bær er en kraftig antioksidant drink. Nyere studier viser at goji antioksidanter har en rekke gunstige effekter på menneskers helse. Goji bær er brukt i kinesisk medisin som en anti-aging middel og denne tradisjonelle bruken er i økende grad støttet av bevis for at goji bær bidra til å forhindre degenerative sykdommer og forbedre den generelle helse og velvære.

Næringsverdi

Goji bær er rike på næringsstoffer og kan gi ekstra vitaminer og mineraler i kosten. De er en kilde for beta-karoten, vitamin C, vitamin A, jern, aminosyrer, sink, kobber, kalsium, selen og vitamin B-1, B-2 og B-6. I tillegg til disse næringsstoffer, goji er også en kilde til polyfenol-kjemikalier - plante antioksidanter som er blitt vist i studier for å ha en gunstig virkning på menneskers helse.

Cardiovascular Health

Antioksidanter bidrar til å beskytte kroppen mot oksidativt stress og kjemiske skader forårsaket av frie radikaler. En studie publisert i "The International Journal of biologiske makromolekyler" i 2010 fant at antioksidanter i goji bær redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer.

Blood Sugar og Diabetes

Til tross for sukkerinnholdet i goji bær, kan de ha en gunstig virkning på blod sukker og sykdommer så som diabetes. En studie publisert i "African Journal of tradisjonell, komplementær og alternativ medisin" i 2009 fant goji bær hadde en betydelig gunstig effekt på blodsukkeret i diabetiske dyr. Den samme studien fant også goji hadde en gunstig effekt på kroppsvekt og kolesterol.

Anti-aging

Goji juice er en tradisjonell kinesisk anti-aging middel og moderne vitenskapelig forskning å støtte denne bruken blir stadig mer vanlig. En studie publisert i "celle- og molekylærnevrobiologi" i 2008 viste at goji bær inneholder en rekke anti-aging egenskaper. Ifølge studien, kan goji beskytte mot degenerative sykdommer i nervesystemet, beskytte øynene fra glaukom og redusere risikoen for kreft gjennom kraftig antioksidant trasé.

nervesystemet

En annen studie publisert i "The Journal of Alzheimers Disease" i 2010 fant at goji bær bidro til å beskytte nervesystemet fra skade av homocystein - et kjemikalie som er innblandet som en mulig årsak til nevrologiske sykdommer som Alzheimers sykdom. En studie publisert i "The Journal of Alternative og Complementary Medicine" i 2008 funnet Goji hatt merkbare effekter når gitt til mennesker, inkludert en økt følelse av velvære og bedre psykologisk ytelse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com