Enkle tips for Subkutan Vekttap

July 28

Kroppen har to forskjellige typer fett. De er visceral og underhud. Visceralt fett er plassert på innsiden av legemet og omgir organene. Subkutant fett ligger like under lagene av huden. I løpet av tiden, kan kaloriinntak ende opp overveldende kalori utgifter og mengden av subkutant fett kan begynne å akkumulere. Det ville være på denne tiden at noen vekttap tips for å bli kvitt det kan komme godt med.

vann Intake

Vann gir mange fordeler for kroppen. Det holder cellene hydrert, det smører leddene, det hjelper med metning, det spyler metaboliseres fett biprodukter fra kroppen, og det er også calorie gratis. Å drikke vann i stedet for andre drikker som ikke har noen næringsverdi kan spare kroppen overflødige kalorier som kan føre til underhudsfett. Noen eksempler på teser drikke er brus, sukret te, sugared kaffedrikker og behandlet juice. Ifølge Institute of Medicine, bør kvinner forbruke 2,7 totalt liter vann daglig, og menn bør spise 3,7 totalt liter daglig.

riktig kosthold

Dietten er en av de viktigste faktorene som er involvert med subkutan vekttap. Spise mat som er lastet med fett og kalorier vil legge til problemet i stedet for å hjelpe den. Matvarer som er frityrstekt, bearbeidet, raffinert og høy i mettet fett bør elimineres til fordel for mer næringsrike matvarer som er høy i fiber og vitaminer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, melkeprodukter, frø, nøtter, hele korn og bønner.

hyppige måltider

Metabolisme er den hastigheten som kroppen brenner kalorier for energi til å gjøre dagligdagse gjøremål. Dette omfatter ikke bare frivillige bevegelser, men det inkluderer også ufrivillige handlinger som å puste, tenke, sove og fordøye mat. Hvis stoffskiftet får et løft, kan da flere kalorier totalt bli brent som kan føre til mer vekttap. En måte å gjøre dette på er ved å spise oftere, men å spise mindre porsjoner. Dette vil hindre kroppen fra å gå inn i sult-modus som vil redusere stoffskiftet ned. Måltidene bør være en balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett, og de bør spises hver to til tre timer. Når disse måltidene er fortært, går en termisk effekt på hvor kroppen har til å brenne kalorier for å bryte ned maten. Når dette skjer noen få timer, forblir stoffskiftet forhøyet og kroppen blir mer effektiv på å brenne kalorier. Et eksempel på et måltid ville være en mager kyllingbryst plassert på toppen av en salat med en ss olivenolje dressing og en hel hvete roll.

Trening

Kroppen er avhengig av to typer trening for fullt avrunder en subkutan vekttap programmet. De er aerob trening og styrketrening. Aerob trening er effektiv på å brenne kalorier og det bør gjøres for minimum 30 minutter, fem eller flere dager i uken. Noen eksempler på aerob trening er løping, sykling, trapp stepping, elliptisk trening, svømming, roing og tau hopping. For å gjøre det enda enklere, kan det gjøres i mindre anfall i løpet av dagen hvis tid er et problem. For eksempel kan tre utbrudd av ti minutter utføres.

Vekt trening kan bidra til å bygge muskler under huden som kan legge noen tome til kroppen og også øke stoffskiftet er at muskler er metabolsk aktiv. Øvelser som utføres bør målrette alle de store muskelgruppene, og noen eksempler er benkpress, militære presser, lat pulldowns, triceps dips, armhevinger og knebøy.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com