Reddik Liver Cleanse Diet

February 17

Reddik Liver Cleanse Diet


Leveren utfører mange funksjoner i kroppen. Det detoxifies, regulerer hormoner og danner mange forbindelser. I tillegg lagrer den, filtre og regulerer blod. Når leveren ikke fungerer som den skal, kan det føre til tretthet og en rekke sykdommer. Reddik kosthold er en måte å holde leveren renset og fungerer som den skal.

Fordeler med Reddik

Reddiker brukes til å hindre nyre og galleblæren steiner og også for å rense leveren og hindre forstoppelse. De er kjent for å stimulere utgivelsen av galle fra galleblæren, og deres høye svovelinnhold hjelper også dem kjempe ulike former for kreft.

reddik Juicing

Flere typer reddiker er nyttige for å avgifte og rense kroppen. Røde reddiker, hvite reddiker som daikon og store svarte reddiker kan alle brukes. Skjær dem i biter og juice i en food prosessor eller juicer. Drikk juice av seg selv eller blandet med sitrus juice.

Noen reddik lever detox-programmer foreslår å kombinere reddik juice med andre grønnsaksjuice. Reddik juice detoxes kan formuleres med koriander, gulrøtter og jordskokk for maksimal helsefordeler.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com