Om Piercing Bølgeblikk

February 6

Om Piercing Bølgeblikk


Før du får en piercing vurdere hudens evne til å helbrede og hvorvidt du er tilbøyelig til å utvikle en kul eller et arr på stedet av piercing. Har du gro sakte? Har du en tendens til å arr? Er du en magnet for infeksjoner? Du bør være i stand til å avgjøre om du er i faresonen, og hvis du tror du kan være, om du vil fortsette med piercing.

Advarsel

Før du får en piercing eller en tatovering, ta hensyn til om du har en genetisk predisposisjon mot keloider. En keloid er et arr som resulterer i hypertrofi - eller overvekst - vev på stedet av en helbredet hud skade. Keloider ikke bare lage humper, men kan vokse til å bli massiv. Keloider kan klø og noen keloide lider hevder at de opplever smerter som stråler ut fra keloider. Estetisk sett keloider er ikke et attraktivt tillegg til en persons kropp. Den overvekst av arrvev er en fast, gummi lesjon med fiber knuter. Keloider noen ganger varierer i farge fra resten av personens hud, akkurat som "vanlige" arr tendens til å gjøre. Keloider kan være mørk brun, rød, kjøtt-tonet eller rosa i fargen.
Ordet "keloid" brukes for å beskrive utstående arrvev fordi keloid arr ligne skallet og ben av en krabbe. Keloider blir noen ganger beskrevet som kroppens overivrige respons på en mindre skade, for eksempel en piercing.
Hvis du har tilbøyelighet til å utvikle keloider er du sannsynligvis allerede klar over dette fordi du har, i det siste, utviklet keloider etter at du har skadet deg selv og keloid har holdt seg lenge etter at selve skaden leget. Ikke avvise dette som uvesentlig fordi det er viktig. Hvis du er keloid utsatt, er du ikke en god kandidat for piercinger eller tatoveringer fordi oddsen er at en keloid vil utvikle på stedet av piercing eller tatovering. Husk at keloider kan oppstå noe sted på kroppen, blant annet på tungen. Afrikansk-amerikanere er mer tilbøyelige til å utvikle keloider enn kaukasiere.

Andre Bump forårsaker culprits

Når nesen eller øret er gjennomboret og brusk er involvert du er sannsynlig å utvikle en "bump" ved utkjørselen stedet av piercing. En brusk piercing er mer tilbøyelige til å utvikle en infeksjon enn en lapp piercing. En infeksjon på stedet av en piercing kan resultere ikke bare i et brak, men det kan bli en abscess, som er en lomme av pus. Abscesser er ekstremt smertefullt. Hvis dette skjer, søke medisinsk hjelp. Et antibiotikum vil bli administrert, enten muntlig eller topically eller begge, for å rydde opp infeksjonen.
Folk noen ganger utvikle det som kalles hypertrofiske arr når de pierce nesen. Denne type arr er beskrevet som en hevet klump av hud, og er et resultat av et overskudd av bindevev. Heldigvis trenger hypertrofiske arr ikke vokse seg større og vanligvis utseendet arret vil bedre i tid. Imidlertid kan en keloid, som kan utvikle overalt at det har vært et sår, vokse. Hypertrofiske arr og keloider oppstår vanligvis blant mørkere-skinned folk og på yngre mennesker.

Forebygging / løsning

I løpet av handlingen til å ta, avhenger av hva slags bump du har utviklet. Hvis du har utviklet en keloid, og hvis den er liten nok, kan det svare godt til kortikosteroid injeksjoner. Det samme gjelder for hypertrofiske arr støt og som også kan bli behandlet med denne type injeksjon. Et hypertrofisk arr ligner ikke en svulst mens en keloid gjør. Den hypertrofisk arr utseende er beslektet til en stor, hevet Welt. Noen mennesker er genetisk disponert for å utvikle hypertrofiske arr, inkludert mørkere-skinned mennesker. Disse problemene kan unngås ved ikke å få piercing eller tatovering, i første omgang.

behandlinger

Aktuell behandling, for eksempel bruk av silikon gel ark til arret, ser ut til å være effektive, men når et arr er til stede er det aldri kommer til å forsvinne helt. Leger bruker kortikosteroider å flate og myke opp utseendet på arr og støt. Noen leger anbefaler kollagen injeksjoner, re-surfacing huden og / eller dermabrasion.
Hvis du søker behandling, kan legen installere en "veke" for å holde såret åpent for drenering. Veken er satt inn hvis smykker er fjernet. Imidlertid er det ikke anbefalt at du fjerner smykker på egen hånd fordi stud eller ring kan være å skape en drenering banen som er avgjørende. Hvis infeksjonen ikke kan renne, kan en mer alvorlig infeksjon oppstår.
Hvis du har utviklet et brak, ikke prøv å pop eller presse den. Det vil bare forverre situasjonen og ikke på en god måte. Rådfør deg med lege hvis du er i tvil.

Hjem rettsmidler

De som har jobbet med infeksjoner og humper etter en piercing krav søker hav salter og kamille teposer lokalt på nettstedet hjelper. Utvannet tea tree essensielle oljen er også rapportert å være en beroligende og helbredende sammensatte. Ved behandling av infeksjonen, sørg for at hendene dine er rene og at utstyret er også rent og sterilt.
En varm komprimere kan holdes mot et puss fylt abscess eller koke, noe som bør redusere størrelsen. Ved hjelp av en mild mikrobiell såpe to eller tre ganger om dagen på det infiserte området er et alternativ. Det anbefales at du unngår å bruke hårspray eller parfyme rundt det infiserte området fordi dette kan forverre situasjonen.
Hvis ditt hjem rette er ikke effektiv, ta kontakt med en lege. Det er bedre å være safe than sorry.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com