Lav Protein Symptomer

November 7

Proteiner er kjeder av aminosyrer i kroppen som er nødvendig for bygging og reparasjon av kroppsvev, for å gi energi og for å hjelpe med sykdomsresistens. Ifølge Georgetown University hjemmeside, gjør protein opp 45 prosent av menneskekroppen.

symptomer

Symptomer på lavt proteinnivå inkluderer muskelsvakhet og tap av muskelmasse, tretthet, væskeansamlinger, vekttap og en demping av veksten prosessen hos barn.

Behandling

Lavt protein nivå kan behandles ved å spise mat med høyt protein, for eksempel egg, kjøtt eller fisk. Soya-baserte produkter som tofu eller protein pulver kan også tjene som en kilde for protein.

Betydning

Ifølge Verdens helseorganisasjon, om lag 300 millioner barn i verden lider av veksthemming på grunn av proteinmangel.

betraktninger

Fordi kjøtt, fisk og egg er primære kilder til protein, bør vegetarianere og veganere være spesielt oppmerksom på inntak av protein. Vegetarianere kan konsumere passende nivåer av protein ved å spise en kombinasjon av korn, belgfrukter og soyabaserte produkter.

Advarsel

De som lider av lav protein bør spise protein som en del av et balansert kosthold. Ifølge Harvard School of Public Health, "The Institute of Medicine anbefaler voksne får et minimum av 0,8 gram protein for hver kilo kroppsvekt per dag -. Det er ca 64 gram for en 160-pound voksen"


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com