Felles ekteskap problemer

October 7

Hver ekteskap er unikt og har sitt eget sett med problemer, men det er de problemene som plager de fleste, om ikke alle, ektepar. Når et par partnere opp og starter et liv sammen begge ektefellene må være villig til tider å inngå kompromisser og minst lytte til den andre personens synspunkt. Hvis et par ikke kan løse disse problemene da de skulle gjennomgå ekteskapsrådgivning fordi conundrums kan avdekke et ekteskap.

barn

Bestemme når, og hvis, du kommer til å få barn er noe et par bør få kvadrat unna før de sier "jeg gjør." Men selv når et par gjør gjensidig enige om en plan, noen ganger den ene eller den andre partneren ombestemmer seg. Hvis kona bestemmer seg for at hun er døende å få barn etter enige å ikke, og kan ikke bli snakket ut av det, må hun finne en måte å løse dette med ektefellen. Hun må kommunisere med sin mann i stedet for å bli mutt og innesluttet. Hvis paret til slutt ikke kan bli enige om dette spørsmålet kan det godt være bortfallet av deres ekteskap. Dersom kvinnen går fremover og blir gravid uten hennes mann å være om bord det kunne ha en risikabel utfall.

Penger

Penger kan være et svært risikabelt område. Snakk om penger og hvordan du administrerer den. Regne ut et system. Gå til en finansiell planlegger om nødvendig. Hvis du ikke kan komme på samme side om din økonomi, kan ekteskapet bli dømt, og dere begge kan komme ut av forholdet i Dire økonomisk situasjon.

disiplinær~~POS=TRUNC Tactics

Et par må bli enige om hvordan å disiplinere barna sine. Prøv å komme til en avtale med din ektefelle om hvordan du skal håndtere disiplin før du faktisk må gjøre noe disiplinere. Dette skal diskuteres på turen hjem fra fødselen sentrum eller, enda bedre, før barnet er født. Hvis din mann engasjerer seg i en disiplinær taktikk som du ikke godkjenner fortelle ham det, men ikke i nærvær av barn. Mannen skal gjøre det samme hvis han ikke godkjenne hans kones teknikker. Kranglet foran barna om den riktige måten å gå videre vil la dem få vite at deres foreldre er ikke en samlet front og, selvfølgelig, vil de bruke det mot deg. Barn har en virkelig god til å dra nytte av foreldrenes svakheter og splid.

Religion

For noen par, er religion irrelevant, mens med andre er det en svært viktig del av livet, og at deres barn. Rett ut dette før du sier "jeg" fordi hvis du ikke gjør det, du kommer til å ha et stort problem på hendene. Noen mennesker er enige om å konvertere før vielsen. Ved den tiden barna kommer, må foreldrene eller annen måte har kommet til enighet om hvilken type, om noen, religiøs undervisning deres barn skal få. Hvis mor er katolsk og faren er protestantiske kanskje de kan veksle mellom kirkene.

Svigerfamilie

Hvis en mor-i-loven er også investert i hennes barns ekteskap utfallet sannsynligvis ikke kommer til å bli bra. Når mothers- eller fedre svigerfar overskride grenser og gripe inn i barnets ekteskap det kan skape store problemer i ekteskapet og for storfamilien.

stebarn

Hvis du gifter deg med en person med en ferdig familie, du kommer til å bli en automatisk stemor eller stefar, med mange av de oppgaver som foreldre, selv om du aldri har vært en forelder før og ikke har en anelse hva du 're gjør. Når du har barn selv, kan dette ytterligere gjørmete vannet fordi stebarn kan oppfatte barna dine mye som de gjør du - som en inntrengeren. Du kan ikke klandre barn for å føle seg utelatt eller skjøvet til side i denne type situasjon. Du og din ektefelle og barn, og muligens også den ex-ektefelle, må snakke det ut. Hvis du vurderer å gifte seg med noen med barn, ta dette til seriøs vurdering. Det kan ha større innvirkning på livet ditt enn du kan forestille deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com