Hvordan Forklar Cardiac Reserve

May 10

Hvordan Forklar Cardiac Reserve


Hjertet er en av de hardest arbeidende organer i kroppen din. Det er politimesteren organ med ansvar for blodsirkulasjonen. Dette betyr at det må pumpe i forhold til oksygen er nødvendig. Når du kjører, for eksempel, trenger du mer oksygen. Som et resultat, må ditt hjerte pumpe raskere å holde tritt med etterspørselen. Hjertefunksjon er hvor hvor høy denne etterspørselen kan gå utover det som er normalt for et menneske.

Bruksanvisning

1 Legg ut grunnlinjen først. Dette er den grunnleggende "normal" puls for et menneske å gjøre dag-til-dag aktiviteter som gange, sittende eller matlaging. Det er vanlig hjerterytme og innebærer ikke noe anstrengende som å løpe eller slåss. Grunnlinjen problemet er sentralt fordi du beregne hjertefunksjon fra dette punktet.

2 Definer begrepet hjerte justering. Under visse omstendigheter, må ditt hjerte justere raskt fra en ganske normal hastighet til en høyere rate av aktivitet. Bryte inn i et løp raskt, trene i treningsstudioet eller blir redd eller sjokkert kraft ditt hjerte til å justere sin hastighet på pumpe raskt å bringe mer oksygen og næringsstoffer til resten av kroppen. Den hjertefunksjon er da definert som hvor langt fra baseline hastigheten hjertet kan bevege seg i perioder med stress. Du kan også finne det nyttig å forklare at begrepet justering har også mye å gjøre med tilstanden til hjertemuskelen. Hvor mye denne muskelen kan strekke til å romme mer blod i løpet av den tiden av diastolen (det vil si når hjertet må "push" blod inn i blodårene) er en viktig del av å beregne denne justeringen, og derfor avslører hjertefunksjon.

3 bringe sammen de to begrepene for å gi en fullstendig definisjon av hjertefunksjon. Det er vanligvis uttrykt som en prosentandel. For en sunn eller ung person, er den normale reserve mellom 300 og 400 prosent. Dette betyr at hjertet kan justere sin pumpe for å få plass til tre eller fire ganger så mye av belastningen legemet er plassert under i skrider sin normale hastighet. Et eksempel kan jobbe her: Hvis du trenger å bryte seg inn i et løp for å komme bort fra en fiendtlig hund, må ditt hjerte kompensere for å pumpe mer oksygenrikt blod gjennom kroppen din, som nå er under økt stress. Friske mennesker kan gjøre dette med en hastighet normalt tre eller fire ganger fra det av en stående eller sittende stilling. For eldre folk, er hjertet reserve vanligvis bare 200 prosent av det normale.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com