Kortisol Blocker kosttilskudd

February 5
Kortisol Blocker kosttilskudd

De fleste er enige om at for mye stress har en negativ effekt på menneskekroppen, men mange kan bli overrasket over at høye kortisolnivåer kan øke fettlagring, føre til insulinresistens og selv utløse tidlig død av hjerneceller. Dr Robert Kapolsky, forfatter av den bestselgende bok om stress "Hvorfor Zebras ikke får Sår," forklarer hvordan stresshormonet samhandler med en rekke ulike kroppens systemer. Noen urter kan svekke frigjøring av kortisol.

phosphatidylserine

Fosfatidylserin skiller seg ut som en av mange fosfolipider til stede i menneskekroppen. Det har fått særlig oppmerksomhet på grunn av sine evner til å redusere kortisolnivå. Charles Poliquin, den kanadiske styrken trener som har trent 16 olympiske medaljevinnende idrettsutøvere, anbefaler bruk av dette tillegget på kveldene for å bedre søvn og lavere kortisolnivåer, noe som skaper et bedre miljø for muskelvekst. Phosphatidylserine øker følsomheten til kortisol i hypothalamus, en del av hjernen som er ansvarlig for å opprettholde hormonbalansen. Denne effekten fører til et redusert signal til binyrene og mindre kortisol utgivelse.

Siberian Ginseng

En av mange adaptogenic urter, kommer sibirsk ginseng med en mengde forskning for å støtte sin anvendelse i en rekke forhold. Også kjent som eleuthero senticoccus, tradisjonell medisin i både Russland og Kina har ansatt denne urten for å bedre motstand mot infeksjoner, forbedre stressrespons og selv opprettholde idrettslige prestasjoner. Forskere fra University of Maryland Medical Center kreditt de eleutherosides inni urt som er ansvarlig for adaptogenic effekten, som innebærer å redusere noen overdreven produksjon av cortisol i binyrene.

Vitamin C

Vitamin C spiller en rekke roller i kroppen, fra styrke til veggene av blodkar for å tilveiebringe en kraftig antioksidant funksjon ved hver celle. Imidlertid viser vitamin også en sterk innflytelse på funksjonen til binyrene, tilrettelegging for en balansert frigjøring av hormoner fra binyrebarken og normalisering kortisolnivåer når de klatrer for høyt. David Robson, en bidragsyter til Bodybuilding.com, bemerket hvordan pasienter under stress registrert betydelig lavere kortisolnivå etter å ha mottatt 3g vitamin C per dag.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com