Slik tester for støvmidd

July 21

Støvmidd er små insekter som lever på uthuset hudceller. Støvmidd er så små at de ikke kan oppdages med menneskelige øyne. Støvmidd kan være til stede i din sengetøy, klær, møbler og tepper. Hvis man har allergi, er det mulig å bli følsom for proteinene laget av midd. Hvis du har allergener, kan du gjenkjenne tilstedeværelsen av støvmidd i ditt hjem ved å bruke en støvmidd kit og ved å bli undersøkt av en lege.

Bruksanvisning

Gjenkjenning

1 Kjøp en deteksjon kit for å teste ditt hjem for tilstedeværelse av støvmidd. Ifølge University of Kentucky, kan du kjøpe testing kits som Acarex.

2 Ta ut testløsning og en strimmel fra deteksjon kit og sett til side. Ta en prøve fra støvsugeren (fortrinnsvis støv) ved hjelp av støvsamler gitt i pakken din. Plasser støvet prøven i testløsningen.

3 Bland støv prøven og løsning sammen innsiden av den medfølgende slange i kit. Så stripen test og plassere den inne i røret. Et positivt resultat vil vises i et minutt for å plassere stripen test innen den blandede oppløsningen.

Eksamen og tester

4 Bli sett av en lege hvis du begynner å utvikle allergi i ditt hjem. Legen din må bruke et omfang å se i nasal passasje for å se etter tegn på hevelse og en endring av farge innenfor nasal passasje.

5 Fortell legen din hvis din allergi bli verre om natten. Ifølge Mayo Clinic, kan symptomene blir verre etter at huset rengjøring eller når du sover om natten. En høyere forekomst av allergi svar om natten kan hjelpe legen bekrefte tilstedeværelse av støvmidd i ditt hjem.

6 Få en allergi hudtest. Spør din allergolog-immunolog (spesialist av allergener) spesielt for å bruke ekstrakt for støvmidd som skal testes på huden din. Hvis du utvikler et kløende røde bump på stedet av huden test, er kilden til allergi i ditt hjem på grunn av støvmidd.

Hint

  • Å kvitte hjemmet ditt av midd, støv hjemme daglig, spesielt på soverommet.
  • Støvsuge hver dag.
  • Bli kvitt noen produkter som fyller ditt hjem, siden de kan samle hudcellene.
  • Vask klærne, sengetøy og utstoppede leker i varmt vann. Tørk elementene på den varmeste innstillingen på tørketrommelen.
  • Ikke bruk plantevernmidler eller fumigants i hjemmet ditt hvis du bekrefte at huset inneholder midd. Plantevernmidler og fumigants er giftig hvis du inhalerer dem.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com