Dietter for folk uten Milter

May 23

Folk kan leve aktive liv etter en milt er fjernet. De vanligste årsakene splenektomi må utføres er enten på grunn av en idrettsskade eller ulykke, eller på grunn av en sykdom som kreft eller mononukleose. Fordi milt er en del av lymfesystemet og er nødvendig for riktig immunforsvar, må folk uten milt vedta et sunt kosthold og ta immun økte som solhatt. Røde blodceller lages i milten, så jernrike matvarer som grønne bladgrønnsaker og rosiner er viktig.

overgangs~~POS=TRUNC dietter

Mange folk ikke spiser et sunt kosthold og å drastisk skifte til en helt annen diett kan være for vanskelig. To svært populære overgangs dietter er "Eat-Clean" diett fremmet av Tosca Reno av oksygen magasin, og Bob Greene "Best Life" diett. Begge dietter har massevis av bøker som inneholder oppskrifter og måltid planer om å starte på en sunnere sti. Mesteparten av arbeidet er gjort for deg, og oppskriftene inneholder lett tilgjengelige matvarer du kan kjøpe på matbutikk.

gå vegetarianer

For å ta det neste steget i å bli sunnere, bytte til et vegetarisk kosthold. Hvis du allerede bruker "Eat-Clean" diett, bare følge dietten for vegetarianere. Denne dietten tillater fortsatt melkeprodukter som yoghurt, men antyder du bytter fra skummet kumelk til soyamelk, og fra magert kjøtt til kjøtt erstatter som tofu. Et annet alternativ er å inkludere produkter fra vegetariske leverandører som Amy kjøkken i ditt måltid planer.

Høy rå vegansk

En av de mest sunne dietter for å vedta kalles en "high rå vegan" diett eller "85-15" diett. På denne dietten, vil om lag 85 prosent av maten være fersk, rå, levende, økologisk frukt og grønnsaker, mens den andre 15 prosent er tilberedt vegetariske matvarer som kokte bønner og helkorn. Det levende plante enzymer gi kroppen nok av næringsstoffer for å støtte et svekket immunsystem. En populær høy rå vegansk kosthold som gir rikelig med støtte er "Hallelujah Diet", fremmet av Rev. George Malkmus.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com