Slik Spot Tolosa-Hunt syndrom Symptomer

August 9

Slik Spot Tolosa-Hunt syndrom Symptomer


Tolosa-Hunt syndrom manifesterer seg ved betennelse i cavernous sinus, som ligger bak øynene. Det starter intense smerter i øyet og skadet ansikts nerver samt overlegen orbital sprekken betennelse. Det påvirker både kvinner og menn likt og vises i folk om 20 år gammel. Symptomene påvirker som regel bare den ene siden av hodet.

Bruksanvisning

1 Overvåk grad og plasseringen av smerte. Smerten ofte beskrevet som intense kan føre til lammelser i musklene nær øyet. Dette symptomet avtar vanligvis uten medisinsk intervensjon og kan oppstår på nytt, tilfeldig, når som helst.

2 Se etter andre tegn og symptomer som feber, tretthet, dobbeltsyn, svimmelhet, hodepine og smerter i leddene. Hvis noen av disse symptomene oppstår, bør du kontakte legen din.

3 Vær oppmerksom på symptomer på tunge øyelokk, panne prikking og nummenhet på grunn av sinus betennelse. Den manglende evne til å kontrollere øyebevegelser kan forårsake dobbelt syn og lysfølsomhet.

4. Finn en lege som har kompetanse på behandling av nevrologiske tilstander. Sørg for at du gir fullstendig medisinsk historie og informasjon på konsultasjon med legen din. Denne informasjonen gjør det mulig for en nøyaktig vurdering, behandlingsplan og oppfølging.

5 Forbered deg på å gjennomgå en kontrastforsterket MRI. Denne testen kan din lege for å se betennelsen kalles en "granulomer" indikerer Tolosa-Hunt syndrom. Disse reagerer svært godt til kortikosteroidbehandling.

Hint

  • Hvis Tolosa-Hunt syndrom ikke er behandlet, er synstap en mulighet.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com