Undervisning Yoga til ADHD barn

February 13

Undervisning Yoga til ADHD barn


Det er anslått at 4,4 millioner barn i alderen 4 og 17 år olf har blitt diagnostisert med Attention Deficit og Hyperactivity Disorder (ADHD) som i 2003, ifølge Centers for Disease Control. Halvparten av disse barna har lærevansker, så vel. Mange tar reseptbelagte medikamenter for å få deres oppførsel under kontroll, men FDA har konkludert med at noen av disse medikamentene bære farlig risiko for mani og suicidale tendenser. Yoga er i økende grad en gratis eller alternativ behandling til andre behandlinger.

Yoga sinn / kropp-tilkobling

Barn med ADHD ofte mangler balanse mellom hva sinnet tenker og hvordan kroppen føles eller reagerer. Forskere i Australia og Tyskland har funnet ut at yoga kan hjelpe barn med ADHD øke deres evne til å fokusere og føler mer rolig, noe som fører til en mer balansert sinn / kropp-tilkobling.

Nyere forskning

Pauline Jensen, medforfatter av en 2004 studie publisert i "Journal of Attention Disorders" sier at yoga "øker konsentrasjonen, fremmer mental og fysisk disiplin, og induserer tillit." Jensens studie involvert 8-13 år gamle gutter som praktiserte yoga en gang i uken i fem måneder. Foreldrene til disse guttene rapporterte at deres sønner var mindre hyperaktiv. Men denne studien ikke konkludere med at medisiner ikke lenger var nødvendig.

forward bend

En annen tysk studie i 2006 fant at barn som gjennomgår behandling for ADHD kan ha stor nytte av en yoga praksis, spesielt en som inkluderer termin svinger. "Forward bøyer øke utpusting ved å forlenge og fordype pusten," sier studiens medforfatter, Nicole Goldstein, MD "Dette er nøkkelen i å utvikle konsentrasjon."

Undervisning barn å puste

Den største fordelen fra yoga for barn med ADHD er å lære å takle stressende situasjoner ved å ta dype åndedrag. Yoga integrerer dype pusteøvelser med fysisk kontroll som forbedrer velvære og selvbeherskelse. Yoga påvirker en persons bevissthet om sine tanker og handlinger. Som et resultat bidrar yoga for å forbedre selvfølelse som fører til redusert depresjon og angst, og en forbedret sunt forhold til seg selv, andre, og hele verden.

Konsultasjon

Rådfør deg med en sertifisert yoga instruktør og barnets lege for å utvikle den mest effektive yoga praksis for barnet å følge.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com