Test for herpes virus Antistoffer

December 8

Antistofftesting er en av de diagnostiske teknikker som kan brukes for å påvise herpes simplex virus-infeksjoner. Men på grunn av noen ulemper med antistofftester, er de som normalt brukes i forbindelse med andre tester.

Identifikasjon

Når en person blir infisert med et sykdomsfremkallende middel, for eksempel et herpes virus, utvikler antistoffer immunsystemet for å bidra til å kontrollere infeksjonen. Dette blir detektert av antistofftester.

Egenskaper

Et herpes antistofftest utføres på en prøve av blod, ifølge Mayo Clinic.

ulempene

En vanlig type av herpes testing, IgM-antistofftest, kan ikke nøyaktig skille mellom et HSV-1 (forkjølelsessår) og HSV-2 (genital herpes) -infeksjon, og kan gi falske positive og negative. Denne antistofftest reagerer med andre medlemmer av herpes virus familie, for eksempel vannkopper viruset, ifølge American Social Health Association (ASHA).

Potensielle

Den ASHA anbefaler bruk av IgG antistoff testing for herpes, noe som kan nøyaktig skille mellom ulike typer herpes infeksjon.

Tidsramme

IgG-antistofftesting bør utføres mellom tolv og seksten uker etter siste gang en person kan ha blitt utsatt for herpes virus, for å gi tilstrekkelig tid til å utvikle et detekterbart nivå av antistoffer, i henhold til skam.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com