Hvordan behandle autisme hos barn

June 22

Hvordan behandle autisme hos barn


Utbruddet av autisme, en bio-nevrologisk funksjonshemming som påvirker måten en person reagerer på omgivelsene sine og andre, er vanligvis anerkjent og diagnostisert i de første 3 årene av livet. Programmer som er laget for å behandle autisme hos barn gjennom atferd modifikasjon, medisinering og kosthold, har vært svært vellykket i de siste årene.

Bruksanvisning

Unn autisme hos barn

1 Undersøke chelatering terapi, som tjener til å fjerne høye nivåer av giftige metaller fra blodet, siden mange autistiske barn lider høye nivåer av metallgifter tidlig i livet.

2 Bruk atferd modifikasjon teknikker for å kontrollere aggressive eller repeterende atferd. Disse teknikkene bruker positiv forsterkning og belønne barnet for å stille de riktige atferd, i motsetning til å straffe henne.

3 Gjennomføre yrkes og fysioterapi programmer. Ergoterapi lærer autistiske barn til å utføre dagligdagse oppgaver, som for eksempel å trene riktig hygiene og vite hvordan du skal kle seg. Fysioterapi hjelper autistiske barn få kontroll over kroppen sin, unngå overdreven eller repeterende bevegelser.

4 Prøv flere behandlinger, for eksempel musikk terapi, som har vist seg å hjelpe autistiske barn fokusere bedre, og visjon terapi, som hjelper dem til å ta visuelle signaler og oversetter dem til verbal kommunikasjon.

5 Begrense kosthold autistiske barn å unngå matvarer laget av hvete, gluten, havre og kasein (et protein som finnes i meieriprodukter). Disse typer matvarer kan ikke bryte ned riktig i autistiske barn, noe som kan påvirke hvordan hjernen fungerer, skjerpende deres tilstand. Legg kosttilskudd rik på vitamin A, C og D, som har vist seg å være effektiv i behandling av autisme.

6 Tenk sensoriske integrering terapi, som fokuserer på taktil stimulering for å utvikle kreativitet og fantasi i autistiske barn. Bruken av sand, vann og leire hjelper dem ofte til å redusere angst for nye opplevelser også.

7 Lær mer om en rekke forskjellige alternativer for å behandle autistiske barn på NeurologyChannel.com (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Tidlig intervensjon er nøkkelen til behandling med autistiske barn. Autisme vanligvis er diagnostisert ved en alder av tre, men symptomene kan vanligvis bli lagt merke til i en alder av 30 måneder. Logg inn på null til tre hjemmeside for mer informasjon om tidlig intervensjon for autisme (se Ressurser nedenfor).

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com