Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening

June 25

Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening


Ønsker du å gå ned i vekt uten trening? Jeg gjorde. Ingen kjepphest dietter. Ingen piller eller kosttilskudd. Ingen potions eller lotion. Du kan gå ned i vekt ved å spise et sunt kosthold. Dette er hvordan jeg gjorde det.

Bruksanvisning

1 Sett et mål. I november 2008 ble jeg har en hard tid som passer klærne mine. Jeg fikk kommentarer om økende vekt, og jeg fant meg selv bare ikke fornøyd med kroppen min. Jeg var motivert så jeg satt et mål for meg selv, skrev det ned og ba om det. Ditt mål er å være en som du er forpliktet til. Mitt mål var å gå ned i vekt. Jeg planla å miste 28 pounds innen 1. april.

2 har en plan. Nå som du vet hva målet ditt er, hvordan vil du oppnå det. Du trenger et vekttap plan som vil stave kostholdet ut. Spesielt dine daglige aktiviteter er det som gjør at du til å møte din diett og vekttap mål.

3 Min plan var å spise sunt. Jeg bestemte meg for å gjøre 70% til 80% av alt jeg spiste frisk frukt og grønnsaker. Jeg vil også drikke 8 glass vann om dagen og drikke naturlige kinesiske diett te som Oolong, Pu-er og grønn te. Jeg ville spise tidlig, spise ofte, spise mindre, spise sunt. Dette er egentlig ikke en diett. Dette er en endring av livsstilen. Min plan var å "gå ned i vekt uten trening". Min plan var ikke å unngå å trene, trene var bare ikke en del av planen min.

4 Dokument din fremgang. Jeg har hatt en daglig logg over hva jeg vil spise i mitt vekttap journal. Prosessen med å skrive hva jeg vil spise daglig hjalp meg å holde fokus på målene mine og spise sunt neste dag. Det hjalp også meg å være forberedt og plan for neste dag som jeg alltid tenkt på hva jeg spiser og hvor sunt det var for meg.

5 gjennomgå og revidere. Min vekttap journal tillatt meg å gjennomgå og revidere hvordan jeg skulle spise. Ved å logge mine daglige aktiviteter ikke bare var jeg i stand til å legge merke til hva jeg gjør og hvordan det fungerte jeg kunne revidere hva som fungerte for meg. På denne måten kostholdet mitt var i live og ikke stiv. Dette gjorde den fleksibiliteten jeg trengte for å lykkes.

6 Belønn deg selv. Det er alltid oppturer og nedturer når noen forsøker å oppnå mål. Det er gode dager og dårlige dager. Jeg fokuserte på å belønne meg selv for min daglige og ukentlige prestasjoner mens ikke å komme ned på meg selv om jeg hadde et tilbakeslag. Min belønning var aldri å gå mot kostholdet mitt, men å gjøre noen ting som jeg likte i livet. Jeg ville gå til showet, få en film eller bok. Mange ganger disse "belønning" var ting som jeg ville gjøre likevel, men jeg brukte dem som meg selv motivasjon og belønning.

7 Pray. Dette er oppført sist, men det er faktisk først på listen min. Bønn holder meg fokusert og jordet. Bønn legger vekt på Gud og hans vilje for mitt liv. Bønn reduserer bekymring. Bønn forandrer ting. Bønn forandrer deg. Når du søker å endre de negative tingene i livet ditt som å spise en diett av mat og drikke som er skadelig for helsen din, er bønn viktig. Jeg tror jeg kunne ikke gå ned i vekt uten bønn. Daglig Jeg takker Gud for min vekttap og selv mine utfordringer. Daglig Jeg ber til Gud om styrke til å gjøre de tingene jeg planlagt så jeg kunne gå ned i vekt. Nummer én ingrediens i "MIN Diet" er bønn.

8 resultatene. Jeg mistet 20 pounds i 60 dager uten trening. Dette er en endring av hvordan jeg lever ikke en diett. Jeg vet å opprettholde denne vekten jeg må trene. Jeg virkeligheten jeg liker å trene, men jeg var så fokusert på de negative tingene jeg spiste at jeg ønsket å endre det første i mitt liv. Nå er jeg komplimen daglig på hvor godt jeg ser ut. Folk tror jeg har brukt mye penger på nye klær. I virkeligheten midjen min er 2 størrelser mindre og kan passe klærne jeg har ikke vært i for 2 år.
Ja, du kan gå ned i vekt uten å trene. Trening hjelper. Øvelsen vil holde den av.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com