Helsemessige fordeler av lakrisrot

January 24

Helsemessige fordeler av lakrisrot


Lakris rot har blitt brukt som en urtemedisin i århundrer fordi den er fylt med helbredende egenskaper. Den viktigste helbredende ingrediensen er glycyrrhizin. Det reagerer positivt på kroppen, noe som gjør det veldig bra for å bidra til å behandle mange sykdommer. Lakris rot tofter kortisol sammenbrudd. Kroppen trenger kortisol for å bekjempe stress.

Fordøyelseskanalen

Lakris rot er ofte brukt for å lindre helseproblemer i nedre mage og fordøyelseskanalen. Lakris rot brukes til å kurere sår, lindre fordøyelsesbesvær, roe en urolig mage, og kan være en mild avføringsmiddel. Lakris rot er gunstig for problemer i fordøyelseskanalen, leveren og å senke kolesterolet. Det er ofte brukt til å behandle folk som har hepatitt.

antioksidanter

Lakris rot bidrar til å øke immunitet nivåer fordi det er fylt med antioksidanter. Dette gjør lakris rot stor for å hjelpe kvinner i overgangsalderen, hindrer økningen av bakterier og også warding av en rekke virus som influensa.

Luftveisproblemer

Lakris rot er brukt med hell i behandling av luftveisproblemer. Det letter betennelser og irritasjon som er forbundet med hoste og infeksjoner. Lakris rot bidrar til å bryte opp noen tetthet i brystet og hjelpe en hoste produsere slim. Lakris rot har slimløsende egenskaper, så det er også brukt til å behandle hoste, og ganske ofte, astma.

Potensielle

Ifølge Medline Plus, har lakris rot smertedempende egenskaper som ofte bidra til å lette hodepine, redusere feber og lindrer smerte. I tillegg er lakris rot anvendes for å behandle allergier og lidelser som er forbundet med den.

PMS

Lakris rot er ofte brukt av kvinner som lider av premenstruelt syndrom og andre menstruasjonsproblemer. Dette er fordi det har egenskaper som kan redusere oppblåsthet, ømhet i brystene og irritabilitet.

betraktninger

En typisk dosering av lakris rot er 200mg. Den er tilgjengelig i en rekke former og kan kjøpes på de fleste vitaminer og helsekostbutikker. Personer som lider av høyt blodtrykk bør ikke bruke lakris rot før de har diskutert det med legen sin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com