Cane Juice Vs. sukrose

September 17

Cane Juice Vs. sukrose


Sukker leveres i forskjellige former, avhengig av opprinnelse og prosesseringsmetode. De vanligste kildene til sukker er sukkerrør og sukkerroer. Næringsmiddelindustrien bruker ofte mais-avledet sukker fordi det er billigere å produsere.

Plant of Origin

Cane juice kommer fra sukkerrør dyrkes hovedsakelig i Hawaii og andre tropiske steder. Sukrose kan behandles fra en rekke frukter og grønnsaker, så vel som fra lønnesirup og sorghum.

Behandling

Cane juice er også kalt fordampet stokk juice. Etter at anlegget har blitt mos opp, er saft kokt og dampet, noe som gjør krystallisert sirup. Sukrose er ganske enkelt det sukker som finnes i planter. Processing skiller den fra andre plante bestanddeler.

endelig Form

Evaporated stokk juice er ikke teknisk sett en juice ifølge FDA definisjon. Det krystalliseres sirup. Sukrose er normalt i krystallform når markedsført.

Bruker

Cane juice er noen ganger brukt til å blidgjøre drinker i stedet for sukrose eller sirup. Sukrose har en rekke matlaging, baking og smaks bruksområder.

juridisk definisjon

Ifølge FDA, bør stokk juice ikke merkes som juice fordi det er for alle praktiske formål sukker. Fra et juridisk ståsted, er sukker sukker uavhengig av opprinnelse eller prosess.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com