Hvordan lage en tre spaserstokken

December 17

Hvordan lage en tre spaserstokken


En spaserstokk er et flott verktøy for å ha rundt hvis du har planer om å ta en lang tur på din favoritt sti. Du kan også bruke en spaserstokk hvis din tur består av å gå opp fjellveier, som du kan bruke spaserstokk for å bidra til å flytte opp stien for balanse og å bidra til å ta noe av belastningen fra å gå ut av dine føtter og ben.

Bruksanvisning

1 Velg den type tre pinne du ønsker å bruke for å skjære ut din spaserstokk. Du vil ønske å ta hensyn til avstand og terrenget du skal flytte over når du bestemmer hvilken type for tre. For eksempel en stor, tykk pinne kan bære mye vekt, men denne type pinne vil også bli ganske tung etter noen få miles av å bære den rundt. Plukk en som vil være komfortabel og som passer dine behov.

2 Sett beskyttelseshansker på hendene og bruke sagen til å hogge den grenen du ønsker å klippe og gjøre om til en spaserstokk. Bruk sagen å strippe bort noen av grenene er koblet til pinne du kutter også.

3 stav barken av pinnen. Det beste verktøy å bruke for denne bestemte trinnet er et verktøy kniv.

4 Ta på deg pusteapparat maske og begynne sliping av tre pinne. Du vil ønske å bruke 100 sandpapir for å fjerne og glatte knop i skogen, deretter 200 sandpapir gi den en skikkelig glatt finish.

5 Ta en gammel fille eller et håndkle og tørk vekk all gjenværende sagflis fra pinnen. Pass på at du fortsatt iført masken å holde fra inhalasjon av støv.

6 Hell litt linolje på en av de gamle filler du bruker, og gni kluten over hele pinnen. Etter at du har sjenerøst brukt oljen til din spaserstokk må du sette inn en skrue i bunnen og levere pinnen slik at oljen kan tørke.

7 Ta litt voks og voks din nye spaserstokk. Pass på at pinnen har hatt god tid til å tørke før du påfører voks.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com