Er det noen bruksområder for Macadamia Nut olje på huden?

January 15
Er det noen bruksområder for Macadamia Nut olje på huden?

Macadamia mutter fra treet med samme navn ble først oppdaget i australske regnskogen. Australske urbefolkningen har lenge aktet mutteren for sin høye næringsverdi og fordeler for sunn hud og hår. Består av høye konsentrasjoner av antioksidanter og fettsyrer, er macadamianøttolje verdsatt i naturlige hudpleieprodukter. Mange sjampo og balsam, kremer og body lotion inneholder denne nærende olje.

Tørr hud behandling

Antioksidant-rik oljesyre utgjør om lag 60 prosent av macadamianøttolje. Stoffet bidrar oljen arbeidet mot frie radikaler, som er skadede celler mangler en nødvendig elektron som senere angripe andre celler for å få den manglende elektron. I utgangspunktet hindrer oljesyre disse skadede celler fra å angripe friske celler. Oljesyre er også en stor mykgjørende, så det trenger dypt inn i det ytre hudlaget for intens og mer langvarig fuktighet. Dette undergraver utviklingen av flekkete, tørr eller skjellende hud.

Wrinkle-Fighting Oil

Er det noen bruksområder for Macadamia Nut olje på huden?

Olje av macadamianøttolje har også en høy konsentrasjon av palmitoleinsyre. Naturligvis finnes i ung hud, begynner denne omega-7 fettsyre å avta etter hvert som vi blir eldre, og etterlater huden utsatt for rynker og frie radikaler. Macadamianøttolje fylles huden med palmitoleic syre, beroligende og fuktighetsgivende samtidig oppmuntre vev for å regenerere. Også en mykgjørende, palmitoleinsyre bidrar til å holde huden myk og smidig.

Anti-Acne effekter

I en studie utført av Marshall Dermatologi Research Laboratories, ble akne pasienter oppdaget å ha lave nivåer av linolsyre på huden overflate. Uten denne syren, er huden mer utsatt for å utvikle whiteheads, hudormer og kviser, som hudens naturlige oljer blir tykt og klebrig, tilstopping porene. Enda verre, jo mer alvorlig akne, produserer mindre huden linolsyre. Fordi omtrent tre prosent av macadamianøttolje består av dette viktige syre, bruk av olje til huden din kan bidra til å regulere ubalansen og hindre den onde sirkelen av akne.

kollagen Protector

Macadamianøttolje er høy i fytosteroler, plantebaserte forbindelser som har den samme struktur og funksjon hos planter som har kolesterol i dyr. Nærmere bestemt kan forbindelsene fremstille steroide hormoner som er nødvendige for normal utvikling og funksjon. Når fytosteroler brukes på huden, men forskerne ved Institutt for Environmental Medicine i Düsseldorf, Tyskland, oppdaget at de ikke bare har kapasitet til å blokkere kollagen reduksjon, kan de også stimulere ny kollagen produksjon. Som "limet som holder kroppen sammen," kollagen er viktig for å hindre rynker og andre hudlidelser.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com