Hvordan å behandle en urin infeksjon

July 8

Hvordan å behandle en urin infeksjon


Det er på tide å gå på do, enda en gang. Det virker som om du går hvert 10. minutt, og når du gjør det, det sikkert gjør vondt! Hvis du noen gang har vært i denne situasjonen, så du har opplevd en urin infeksjon. En urinveisinfeksjon, ofte kalt en urinveisinfeksjon, urinveisinfeksjon, UTI, eller blærekatarr, må behandles raskt fordi det kan føre til en nyre infeksjon. Mens du venter på å oppsøke lege, er det noen ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe kroppen helbrede.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle en urin infeksjon

1 Ring legen din for å gjøre en avtale. Du vil sannsynligvis trenge en antibiotika for å behandle tilstanden og kurere det helt.

2 Legg tranebærjuice til ditt daglige kosthold. Drikk 100% tranebærjuice, ikke cocktailer som er fortynnet med sukker. Drikk ca en liter om dagen.

3 Hold deg hydrert. Drikk så mye vann som du kan, og prøve å drikke en kopp vann hver time. Vann vil hjelpe skylle ut infeksjonen.

4 Ta ekstra vitamin C og legge acidophilus til ditt daglige kosthold. Disse vil hjelpe immunsystemet ditt som du bekjempe infeksjonen. Dessuten bidrar den acidophilus motvirke de negative virkningene av antibiotikumet. For eksempel, mange mennesker får gjær infeksjoner mens du er på antibiotika, men acidophilus holder disse i sjakk.

5 Unngå tobakk, som røyking er kjent for å forårsake urinveisinfeksjoner. Unngå koffein også.

6 Ikke ha sex eller drikke alkohol mens behandling av urinveisinfeksjon. Igjen, disse kan gjøre infeksjonen verre.

7 Ta alle de foreskrevne medisiner, selv om symptomene forsvinner raskt. Den antibiotika legen forskriver kan fjerne symptomer etter et par dager, men hvis du ikke fullfører runden av medisiner, vil du sannsynligvis bli infisert.

Hint

  • Hvis du får hyppige urin infeksjoner, kan du prøve å øke vanninntaket. Dehydrering kan forårsake UVI.
  • Kvinner får ofte urin infeksjoner, men menn kan få dem også. Noen ganger leger vil gjøre ekstra tester på menn med UVI å sikre at det ikke er en mer alvorlig tilstand som forårsaker infeksjonen.
  • Aldri selv behandle en urin infeksjon uten å kontakte lege. Uten antibiotika, disse lett utvikle seg til nyre infeksjoner. Disse ideene er ganske enkelt for deg å bruke sammen med legens foreskrevet medisiner.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com