Coconut Oil & Weight Loss

October 17

Coconut Oil & Weight Loss


Det er så mange kurer for vekttap blir spioneringen i dag, at det er vanskelig å vite hvilke krav er oppfylt og hvilke krav er svindel. Kokosolje er et produkt som har vært gjenstand for studier og akademisk litteratur i flere år nå. Det tilbyr forbrukerne mange helsemessige fordeler, inkludert vekttap.

Skinny på kokosfett

Kokosolje har mindre fett enn andre oljer, og det faktisk fremmer bedre helse. Kokosolje inneholder også færre kalorier enn andre oljer, og fordi den er behandlet annerledes av kroppen, er det mer som et karbohydrat enn en feit.

fatty Acids

Kokosolje består av 75 prosent kaprylsyre og 25 prosent kaprinsyre. Det betyr at kokosolje har bare 6,8 kalorier per gram i stedet for 9 kalorier per gram av andre oljer. I vanlig engelsk, det betyr at hvis du bare bruker kokosolje i matlagingen, vil du redusere kaloriinntaket.

diabetiker Sikker

Selv om kokosnøttolje er mye som et karbohydrat, det påvirker blodet annerledes. Det trenger ikke heve blodsukkernivået. Kroppens prosesser kokosolje umiddelbart snu den til energi. Det er perfekt for vekttap, fordi det ikke er lagret i kroppen hvor det kan bli omgjort til fett. Det betyr ikke, men at en over overflod av kokos olje ikke vil slå til fett til slutt; Det bør fortsatt brukes i moderate mengder.

metabolisme Booster

Kokosolje øker den metabolske hastighet fordi de middels kjedefettsyrer i kokosnøttolje er lett absorberes inn i kroppen og brennes hurtig som en kilde til energi. Det øker metabolsk aktivitet. Ifølge Bruce Fife, CN, ND, har forskning vist at kokosolje ikke bare øker metabolic rate snart etter sitt forbruk, men metabolic rate forblir forhøyet i minst 24 timer etter å ha spist.

McGill University Study

Forskere ved McGill University i Canada fant at hvis alle oljer i en persons daglige kosthold er erstattet med oljer som soyaolje, rapsolje, saflorolje, og kokosolje, kan en person miste opptil 36 pounds i et år uten engang å endre hans eller hennes diett. Det er viktig å huske at selv overspising sunn mat kan føre til vektøkning. Å miste vekt med kokosolje må oppfylles ved å være sammen med et sunt kosthold.

Thyroid Funksjon

Raffinert vegetabilske oljer kan føre til vektøkning ved å undertrykke skjoldbruskkjertelen. Den skjoldbrusk er kjertelen ansvarlig for metabolsk funksjon. Ifølge Dr. Ray Peat, "umettede oljer blokkere skjoldbruskkjertel hormon, dens bevegelse i omløp, og responsen av vev for hormonet." En person ville faktisk være bedre å spise smult enn å spise en umettet olje, fordi smult ikke undertrykke skjoldbruskkjertelen.

Kokosolje er ikke en umettet olje, og så har ingen negative effekter på skjoldbruskkjertelen. Det er et bedre valg enn andre oljer, og selvfølgelig et mye bedre valg enn smult (behandles smult hydrogenert, og så inneholder trans-fett). Å spise kokosolje hjelper skjoldbruskkjertelen til å fungere normalt, og det hjelper folk å unngå vektøkning.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com